Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Σάββατο η 1η συνάντηση του Lemnos Wine Club για τη σεζόν, με σινεμά και κρασί από την Καλιφόρνια
Το Σάββατο η 1η συνάντηση του Lemnos Wine Club  για τη σεζόν, με σινεμά και κρασί από την Καλιφόρνια
19.10.2023 | 14:04

Το Σάββατο η 1η συνάντηση του Lemnos Wine Club για τη σεζόν, με σινεμά και κρασί από την Καλιφόρνια

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Η πρώτη συνάντηση του Lemnos Wine Club για τη σεζόν 2023-24, που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στον πολυχώρο “Αποθήκη” στις 19:30, εστιάζει στον αμπελώνα της Καλιφόρνια μέσα από την ταινία “Πλαγίως” (“Sideways”).

 

Η διάσημη στους οινόφιλους και όχι μόνο ταινία “Πλαγίως” του Alexander Payne, η οποία διαδραματίζεται στη Santa Barbara στην Καλιφόρνια, είναι ένα κινηματογραφικό ταξίδι στους αμπελώνες της περιοχής και μια ωδή στην απόλαυση του κρασιού, μέσα από τις περιπέτειες δυο φίλων που ταξιδεύουν εκεί. Πριν από την προβολή της ταινίας θα γίνει γευστική δοκιμή ορισμένων ενδεικτικών κρασιών από οινοποιεία της Καλιφόρνια.

Θα δοκιμαστούν:

Robert Mondavi Chardonnay Private Selection 2021

Cocoon Zinfandel 2020

The Paring Pinot Noir 2017

Η γευσιγνωσία συνοδεύεται από plateau τυριών και αρτοποιήματα.

Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ.

Απαραίτητη η κράτηση στο: 6977275249

"Πλαγίως", 2004, σκηνοθεσία: Alexander Payne, διάρκεια: 124 λεπτά.

"Η ταινία του Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη είναι ένα ταξίδι μύησης στην Καλιφόρνια του κρασιού και στα μυστικά της γευσιγνωσίας του κρασιού, παρέα με δύο losers που κάνουν μικρά αλλά αποφασιστικά βήματα, καθιστώντας λίγο πιο ίσια την πλαγιά διαδρομή της ζωής τους". (περιοδικό Αθηνόραμα).

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

youtube channel