Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Θωμάς Λούκας: «Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για Δήμαρχο. Εκεί πονάει το νησί» (photos + video)

the roots web banners 06

Θωμάς Λούκας: «Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για Δήμαρχο. Εκεί πονάει το νησί» (photos + video)
22.09.2023 | 04:04

Θωμάς Λούκας: «Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για Δήμαρχο. Εκεί πονάει το νησί» (photos + video)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Με αθρόα προσέλευση κόσμου και σε κλίμα ενθουσιασμού, πραγματοποιήθηκαν εχθές το βράδυ, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου, Θωμά Λούκα.

«Δεν επικαλούμαστε ότι θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Όλοι θέλουν να τα αλλάξουν. Όλοι θέλουν το καλύτερο. Επικαλούμαστε ότι ξέρουμε πως να το κάνουμε. Ξέρουμε, γιατί έχουμε σχέδιο. Ξέρουμε, γιατί γνωρίζουμε από διαδικασίες», είπε κατά τη διάρκεια του λόγου του ο κ Λούκας. 

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο υποψήφιος δήμαρχος επεσήμανε: «Το μεγάλο πρόβλημα που έχουμε ως Δήμος είναι ξεκάθαρα το θέμα διοίκησης και διαχείρισης του δήμου. Πρέπει να απαλλαγούμε από τις αντιδημαρχίες τοπικού χαρακτήρα. Το μόνο που κάνουν είναι να χωρίζουν τους πολίτες της Λήμνου. Είμαστε ένα νησί, δεν είμαστε τέσσερα. Οι αντιδημαρχίες θα είναι θεματικές». 

Ο επικεφαλής της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΛΗΜΝΟΥ», ολοκληρώνοντας την ομιλία του σημείωσε: «Ανάπτυξη σημαίνει, πρώτα απ όλα σεβασμός στους μόνιμους κατοίκους και στο περιβάλλον. Δεν μπορούμε να αναπτύξουμε άναρχα τον τόπο μας χωρίς να σκεφτούμε το μέλλον των παιδιών μας. 

Ζητάω να μας εμπιστευτείτε. Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για Δήμαρχο. Εκεί πονάει το νησί». 

Ανάμεσα στο πλήθος, έξω από το εκλογικό του κ. Λούκα, εντοπίσαμε τον Έπαρχο Λήμνου, Άγγελο Βλάττα Λαμπρινό, τον Υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με τη «Νέα Δυναμική» Αλκιβιάδη Στεφανή , Βαγγέλη Γιαρμαδούρο, καθώς και τον πρώην Έπαρχο, Δημήτρη Σάραγκα.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel