Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>1η Αυγούστου τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας Αγοραστού Λαβδαρά
1η Αυγούστου τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας Αγοραστού  Λαβδαρά
28.06.2023 | 12:07

1η Αυγούστου τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας Αγοραστού Λαβδαρά

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Το Νοσοκομείο Λήμνου, κάνει γνωστό ότι την Τρίτη 1η Αυγούστου και περί ώρα 13.00 θα πραγματοποιηθεί η ονοματοδοσία και τα εγκαίνια της Πτέρυγας «ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ Ν. ΛΑΒΔΑΡΑ» του Νοσοκομείου μας, η οποία θα στεγάζει την εκσυγχρονισμένη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού 18 θέσεων, το Εξωτερικό Νεφρολογικό Ιατρείο και το Εξωτερικό Ογκολογικό Ιατρείο.

Η πλήρης ανακαίνιση και επέκταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού κατέστη δυνατή κυρίωςλόγω τηςμεγάληςδωρεάς του κ. Αγοραστού Λαβδαρά,καθώς και από ίδια χρηματοδότησηΠαράλληλαμε τη σημαντική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), εκσυγχρονίστηκε ο εξοπλισμός της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και του Εξωτερικού Νεφρολογικού Ιατρείου.

Με την αξιοποίηση των παραπάνω δωρεών και χρηματοδοτήσεων και την καθοριστική συμβολήτης Διευθύντριας Νεφρολόγου κας Πτηνοπούλου Αναστασίας, αλλά και τη συνδρομή του προσωπικού του Νοσοκομείου μας, δημιουργήθηκε μια μεγαλύτερη και σύγχρονη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο Νεφρολογικό και ένα Ογκολογικό Ιατρείο,με σκοπό την περίθαλψη τόσο των κατοίκων του νησιού μας όσο και των επισκεπτών του.

"Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους τους δωρητές, αλλά και προς όλους όσους συνέδραμαν στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου", αναφέρει στην ανακοίνωσή τήσουν η Διοίκηση του Νοσοκομείου Λήμνου.     

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

youtube channel