Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Μουσικό Εργαστήρι Λιβαδοχωρίου

the roots web banners 06

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Μουσικό Εργαστήρι Λιβαδοχωρίου
08.01.2014 | 18:23

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Μουσικό Εργαστήρι Λιβαδοχωρίου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδοχωρίου  «Η Αγία Μαρίνα» ενημερώνει παιδιά και ενήλικες για την έναρξη των μαθημάτων του Μουσικού Εργαστηρίου Λιβαδοχωρίου. 
 
Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν φέτος, θα έχουν ως αντικείμενο εκμάθησης: ΚΙΘΑΡΑ, ΑΡΜΟΝΙΟ, ΜΕΤΑΛΛΟΦΩΝΟ, ΦΛΟΓΕΡΑ, ΧΟΡΩΔΙΑ. 
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 6980050995 697255973.
 
Oι εγγραφές και τα μαθήματα του Μουσικού Εργαστηρίου στο Λιβαδοχωρίου ξεκίνησαν σήμερα, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, στις 4 το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν στις 8 το βράδυ καθώς και την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, από τις 5 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ.
 
Τη διδασκαλία των μαθημάτων, έχει αναλάβει η Μαρία Ψαρρά.
 
Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Fm 100, "Θέμα και Ανάθεμα", η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδοχωρίου «Η Αγία Μαρίνα», κα Ελένη Λαγού, ανέφερε ότι το Μουσικό Εργαστήρι, ξεκίνησε το 2012 για 5 μήνες, όση δηλαδή και η σύμβαση της κα Ψαρρά μέσω της κοινωφελούς εργασίας. 
 
Ο ενθουσιασμό όμως και η θέληση των συμμετεχόντων να συνεχίσουν την εκμάθηση, ενεργοποίησε το Πολιτιστικό Σύλλογο και έτσι το Μουσικό Εργαστήρι, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του.
 
Θα πρέπει να σημειωθεί, πως δικαίωμα συμμετοχής στα μαθήματα έχουν όλοι οι κάτοικοι της Λήμνου. Τα μαθήματα παραδίδονται στο παλιό δημοτικό σχολείο του Λιβαδοχωρίου, το οποίο για πολλά χρόνια παρέμενε κλειστό.
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel