Το κείμενο του δεκαπενταμελούς αναφέρει:
ΚΟΙΝ: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Μύρινας
Σύλλογος διδασκόντων Γυμνασίου Μύρινας
ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ
ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ
ΜΜΕ ΛΗΜΝΟΥ
ΚΑΤΑΛΗΨΗ 2023
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ
Μετά από το συμβούλιο του 15μελες που πραγματοποιήθηκε αποφασίσαμε με αφορμή των γεγονότων στα Τέμπη και την απαράδεκτη κατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων να προβούμε στην κατάληψη του σχολείου μας.
Είμαστε συντετριμμένοι και ταυτόχρονα οργισμένοι με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Κι θα θέλαμε να ευχηθούμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες.
57συμπολίτες μας,στην πλειοψηφία νέοι άνθρωποι, έχασαν την ΖΩΗ τους και για αυτό ευθύνεται μόνο το κράτος και η ανικανότητα του να παρέχει το αυτονόητο…… την ΑΣΦΑΛΕΙΑμας.
Επίσης θέλουμε να τονίσουμε το γεγονός της ανεπάρκειας τηςδημοτικής αρχή εδώ και 9 ΧΡΟΝΙΑνα εξασφαλίσει τηνασφάλεια των μαθητών, μην κάνοντας ενέργειες ώστε να επιδιορθωθούν οι ζημιές στο παλαιό κτίριο του σχολείου μας που προκλήθηκαν στο σεισμό του 2014.
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΜΠΗ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΤΙΡΙΑ
ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΔΡΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ
ΜΑΝΑ ΕΓΩ ΘΑ ΦΤΑΣΩ
ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ
ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΥΡΙΝΑΣ

























