Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ένα δέντρο με γάλα και αγάπη απο τον Ερυθρό Σταυρό και το Δήμο Λήμνου

the roots web banners 06

Ένα δέντρο με γάλα και αγάπη απο τον Ερυθρό Σταυρό και το Δήμο Λήμνου
29.12.2013 | 12:36

Ένα δέντρο με γάλα και αγάπη απο τον Ερυθρό Σταυρό και το Δήμο Λήμνου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Παραπάνω από 1.000 κουτιά γάλα εβαπορέ σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, συγκεντρώθηκαν εχθές στην πρωτοβουλία του Ερυθρού Σταυρού και του Δήμου Λήμνου, αποδεικνύοντας έτσι, ότι η ανθρωπιά ανθίσταται σθεναρά στους καιρούς της κρίσης.

Από το πρωί και με βοηθό τον καλό καιρό, πολλοί κάτοικοι της Λήμνου, έφτασαν στην κεντρική αγορά της Μύρινας για να συμμετέχουν σ αυτή τη συγκινητική προσπάθεια, για τις οικογένειες και τα παιδιά του νησιού που έχουν ανάγκη.

Το μεταλλικό δέντρο δεν άργησε να στηθεί, ενώ η πιο συγκινητική στιγμή, ήταν όταν μια μαμά μαζί με το πέντε ετών κοριτσάκι της, άφησαν στο δέντρο ένα γάλα εβαπορέ, προφανώς όχι απ το πλεόνασμα αλλά απ το πραγματικό τους υστέρημα, εκτιμούν οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού.

Άλλοι συμπολίτες μας, επέλεξαν να δώσουν χρήματα, το βασικό είναι πάντως πως ο στόχος των διοργανωτών, να δημιουργηθεί ένα δέντρο γεμάτο γάλα, επετεύχθη.

 

Φωτό: Ιωάννης Καπετάνος

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel