Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δημοσκόπηση της MRB στη Λήμνο: Βολιδοσκοπούνται οι υποψήφιοι για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

banner roots

Δημοσκόπηση της MRB στη Λήμνο: Βολιδοσκοπούνται οι υποψήφιοι για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
11.12.2013 | 14:43

Δημοσκόπηση της MRB στη Λήμνο: Βολιδοσκοπούνται οι υποψήφιοι για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αίσθηση προκάλεσε, στην κοινωνία της Λήμνου, η δημοσκόπηση που διενεργεί η εταιρία δημοσκοπήσεων, MRB Hellas A.E με αντικείμενο τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, θα γίνουν στις 18 και 25 Μαΐου.

Το ερωτηματολόγιο, που έπρεπε να απαντήσει ο καλούμενος από την εταιρία, ανέφερε υποψηφιότητες τόσο για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, όσο και για τον Δήμο Λήμνου.

Τα ονόματα λοιπόν, των υποψηφίων για την Περιφέρεια ήταν:

Βαλσαμίδης, Βαξεβάνης, Βογιατζής, Γιακαλής, Καλογήρου, Μουτζούρης και Χατζηδιαμαντής.

Ενώ για το Δήμο Λήμνου:

Γιαρμαδούρος, Μαχαίρα, Τσανταρλιώτης και Χατζηδιαμαντής.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κανένας φερόμενος ως υποψήφιος για το Δήμο Λήμνου μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνει την υποψηφιότητα του.

Μάλιστα, από το στενό κύκλο, του νυν Δημάρχου, Αντώνη Χατζηδιαμαντή, αμέσως μετά την ανακοίνωση των ονομάτων από τον Fm 100, ανέφεραν, ότι υπάρχει και τρίτο σενάριο, για τον Δήμαρχο Λήμνου, αυτό του να μην συμμετέχει ως υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές.

Ερωτηματικό υπήρξε και για την υποψηφιότητα της κας Μαχαίρα, αφού βρίσκεται σε εκπαιδευτική άδεια στη Μυτιλήνη, προκειμένου να πάρει ειδικότητα.

Βέβαια, η κα Μαχαίρα, σε επικοινωνία που είχε μαζί της ο Fm 100, δήλωσε παρούσα στις πολιτικές εξελίξεις του νησιού.

Από την πλευρά του, ο κ. Τσανταρλίωτης, μας δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να τοποθετηθεί ακόμη επί του θέματος, ενώ το ίδιο μας δήλωσε και ο κ. Γιαρμαδούρος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το