Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου βραβεύθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

afoi poriazi

Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου βραβεύθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
03.10.2022 | 20:15

Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου βραβεύθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Άλλη μια διάκριση θα κοσμεί εφεξής τις προθήκες της Αίθουσας Μαθητικής Δημιουργίας που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου.

 

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα, η εκδήλωση βράβευσης των μαθητικών ταινιών που διακρίθηκαν στον 12ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους “Cinema… διάβασες;” και στον οποίο το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου, απέσπασε το 1ο βραβείο Τεκμηρίωσης 

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Διευθύντριας του Γυμνασίου, Χαριτίνης Φωτοπούλου η αίθουσα του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, κατα τη διάρκεια των βραβεύσεων, ήταν κατάμεστη από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς από την Ελλάδα και την Κύπρο. 

Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου εκπροσωπήθηκε από τις υπεύθυνες καθηγήτριες και τον μαθητή Χρήστο Σαμοθράκη ο οποίος έκανε τη σκηνοθεσία και το μοντάζ στην ταινία μας και παρέλαβε από τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Προεδρίας της Κυβέρνησης κ. Δημήτριο Γαλαμάτη το 1ο Βραβείο Τεκμηρίωσης για την ταινία Ντοκιμαντέρ «Λαξεύματα στον βράχο». Την αποστολή μας συνόδευσε και η κ. Ανίτα Χαλαμανδάρη.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υ.ΠΑΙ.Θ., την Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα (Μορφωτικό Γραφείο –Σπίτι της Κύπρου), τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Προεδρίας της Κυβέρνησης και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) και απευθύνεται σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας. Πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του    και της Κύπρου, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας και με την υποστήριξη του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκπρόσωποι από όλους τους παραπάνω φορείς. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή. Επίσης, χαιρετισμό απεύθυναν μεταξύ άλλων η Υφυπουργός Τουρισμού και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας.

"Συγχαίρουμε για το 1ο Βραβείο στον ίδιο Διαγωνισμό όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του σχολείου μας που συμμετείχαν στη δημιουργία και των τριών ταινιών μικρού μήκους οι οποίες απέσπασαν το Πρώτο Βραβείο («Φιλοκτήτης- ξένη γη», «ΜικροΜέγαλοι», «Λαξεύματα στον βράχο») και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και καλή πρόοδο", συνεχίζει η κ. Φωτόπουλου. "Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς τους που υποστηρίζουν τα ίδια και όλες τις δράσεις του σχολείου οι οποίες αναδεικνύουν και προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο  και το πιο ελκυστικό μέσο την τοπική ιστορία της Λήμνου στις μεγαλύτερες μαθητικές διεθνείς διοργανώσεις". 

Μπορείτε να δείτε τις ταινίες και να εγγραφείτε στο κανάλι Υoutube του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου για να παρακολουθείτε τις δράσεις του. 

https://www.youtube.com/channel/UC2BBhRQCwCp2J_8H6tzLlKg/featured


 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018