Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δ.ΙΕΚ Λήμνου: Οι εγγραφές συνεχίζονται…!!!

the roots web banners 06

Δ.ΙΕΚ Λήμνου: Οι εγγραφές συνεχίζονται…!!!
21.09.2022 | 09:41

Δ.ΙΕΚ Λήμνου: Οι εγγραφές συνεχίζονται…!!!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με ανακοίνωση του το Δημόσιο ΙΕΚ Λήμνου καλεί τους επιτυχόντες/ούσες υποψήφιοι/φιες στο Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ να παρουσιαστούν στο Δ.ΙΕΚ, απαραιτήτως έως και την Πέμπτη 22/09/2022 για να κάνουν την εγγραφή τους.

Παράλληλα ενημερώνει ότι όσοι/όσες ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στις νέες Ειδικότητες Α εξαμήνου του δημόσιου ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ και δεν πρόλαβαν εμπρόθεσμα να κάνουν ηλεκτρονική αίτηση, μπορούν να προσέλθουν άμεσα στο ΙΕΚ Λήμνου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να κάνουν την εγγραφή τους στις κενές θέσεις που έχουν προκύψει.

Για την εγγραφή τους οι ενδιαφερόμενοι της πρώτης περίπτωσης θα χρειαστεί να υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά, τα οποία είναι:

  1. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου
  2. Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Απολυτήριο ΕΠΑΛ κ.λπ.) και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ)
  3. Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια).

Όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους και τίθενται εκτός της διαδικασίας επιλογής.

308381618 602501447972264 4588676110960228107 n

Για την εγγραφή τους οι ενδιαφερόμενοι της δεύτερης περίπτωσης θα χρειαστεί να υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά, τα οποία είναι:

  1. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
  2. Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Απολυτήριο ΕΠΑΛ κ.λπ.) και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ).
  3. Βεβαίωση ΑΜΚΑ.

Ειδικά για την Ειδικότητά "ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ" υπάρχουν μόνο 6 κενές θέσεις, οι οποίες θα καλυφθούν από όσους προσέλθουν πρώτοι στη Γραμματεία του ΙΕΚ Λήμνου και εγγραφούν.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel