Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: 1ο βραβείο αγγλικού διηγήματος σε μαθήτρια του Γυμνασίου Μούδρου

Apothiki Workshops Banner2 750

Λήμνος: 1ο βραβείο αγγλικού διηγήματος σε μαθήτρια του Γυμνασίου Μούδρου
15.04.2022 | 20:14

Λήμνος: 1ο βραβείο αγγλικού διηγήματος σε μαθήτρια του Γυμνασίου Μούδρου

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Το πρώτο βραβείο διηγήματος απονεμήθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου στη μαθήτρια του Γυμνασίου Μούδρου "Αργύριος Μοσχίδης", Αναστασία Λυβερίου, κατά την τελετή βράβευσης των 6 μαθητριών που διακρίθηκαν στον 5o Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής στην Αγγλική Γλώσσα του Κολεγίου Δελασάλ με θέμα "To click or not to click", μέσα από τις 189 συμμετοχές 67 σχολείων από όλη την Ελλάδα.

to click or not to click

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, χαιρέτισαν η υποδιευθύντρια του Κολεγίου και καθηγήτρια Αγγλικής κυρία Λαπουρίδου Αλεξάνδρα και η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού έργου ΠΕ06 κυρία Δελημπανίδου Γεωργία. Η κυρία Ζαφειριάδου Έλενα, επικεφαλής του Τομέα Αγγλικής του σχολείου και εμπνεύστρια του διαγωνισμού, συνεχάρη θερμά τις νικήτριες και τους έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουν για το έργο τους. Η κυρία Καμπούρη Ευαγγελία, υπεύθυνη για τον διαγωνισμό, παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τους κριτές Gordon Hall, λογοτέχνη, και Mackenzie Karl, εκπαιδευτικό που ασχολείται με παιδιά που έχουν βιώσει τραυματικές εμπειρίες. Οι δυο κριτές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη δουλειά των παιδιών ενώ αναφέρθηκαν στα σημεία εκείνα που έκαναν το κάθε έργο να ξεχωρίσει και να βραβευτεί.

Το μήνυμα της Διευθύντριας, Παπαπαναγιώτου Μαρίας, και της καθηγήτριας αγγλικής φιλολογίας του Γυμνασίου Μούδρου, Μέρμηγκας Χρυσούλας:

Συγχαίρουμε με τη σειρά μας τη μαθήτρια Αναστασία Λυβέρίου κι ευχόμαστε το παράδειγμά της να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, ώστε το σχολείο μας να συμμετάσχει στον διαγωνισμό και την επόμενη χρονιά.
 
Στην Αναστασία, αλλά και τις μαθήτριές μας Tαρσή Ειρήνη, Μαυρολάμπαδου Ελισάβετ, Μαλακού Δέσποινα, Ζερβού Μαρία και Παπαδοπούλου Αθηνά που έγραψαν επίσης διηγήματα ή ποιήματα για τον διαγωνισμό χωρίς ωστόσο να διακριθούν, μεταφέρουμε την παρότρυνση της κυρίας Ζαφειριάδου να συνεχίζουν, διότι, όπως μας είπε, «Η ομορφιά κρύβεται στις δυσκολίες. Μη συμβιβάζεστε με ό,τι δεν σας αρέσει, μη θλίβεστε όταν χάνετε. Τα πιο όμορφα ταξίδια γίνονται με όχημα τη φαντασία.»
 
Συνεχίστε, κορίτσια, κι εμείς ως εκπαιδευτικοί θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε και να είμαστε περήφανες για τις προσπάθειές σας.
 
diagwnismos
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

youtube channel