Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συνεχίζονται οι δυσλειτουργίες στα ΕΛΤΑ της Λήμνου παρά τις δεσμεύσεις…

banner roots

Συνεχίζονται οι δυσλειτουργίες στα ΕΛΤΑ της Λήμνου παρά τις δεσμεύσεις…
16.03.2022 | 13:54

Συνεχίζονται οι δυσλειτουργίες στα ΕΛΤΑ της Λήμνου παρά τις δεσμεύσεις…

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την έντονη διαμαρτυρίας τους, για τις δυσλειτουργίες που συνεχίζονται στα ΕΛΤΑ της Λήμνου, εξέφρασαν σήμερα στον FM100 κάτοικοι της Νέας Μαδύτου, όταν εντόπισαν σε εξωτερικό χώρο να έχει αφεθεί ένα σύνολο φακέλων και ένα μικρό δέμα.

Η πληροφορία ότι υπάρχουν φάκελοι που αφορούν νοικοκυριά της περιοχής μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα με αποτέλεσμα ο καθένας να κινείται στην περιοχή ώστε να εντοπίσει τη δική του αλληλογραφία.

Για το περιστατικό και τη διάσταση που αυτό πήρε, μίλησε στο σταθμό μας, υπάλληλος των ΕΛΤΑ ο οποίος ανέφερε πως τίποτα δεν έγινε εσκεμμένα. Η διαδικασία ακολουθείται κατά καιρούς προκειμένου να βοηθηθεί ο διανομέας στην περιοχή της Ν. Μαδύτου καθώς ο όγκος δουλείας είναι μεγάλος, αναγνωρίζοντας ότι είναι λάθος να τοποθετούνται οι φάκελοι και τα δέματα σε ακάλυπτη -εξωτερική περιοχή.

Παράλληλα ενημέρωσε ότι το τελευταίο διάστημα η διανομή της αλληλογραφίας στην πόλη της Μύρινας γίνεται με το πόδια καθώς το δίκυκλο της υπηρεσίας παρουσίασε βλάβη και για την ώρα δεν υπάρχει δυνατότητα επισκευής του.

Από το περιστατικό αυτό όμως, προκύπτει πως αν και προ διμήνου είχαν δοθεί τα εχέγγυα πως έχουν δρομολογηθεί λύσεις, αυτές ακόμα αναμένονται…

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel