Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Δήμος Λήμνου επανασυνδέει το κομμένο ρεύμα στα ευάλωτα νοικοκυριά
Ο Δήμος Λήμνου επανασυνδέει το κομμένο ρεύμα στα ευάλωτα νοικοκυριά
03.02.2022 | 18:12

Ο Δήμος Λήμνου επανασυνδέει το κομμένο ρεύμα στα ευάλωτα νοικοκυριά

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στην επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά που αδυνατούν να ξεπληρώσουν τις οφειλές τους, μέσω ειδικού βοηθήματος προχωράει ο Δήμος Λήμνου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/124788/2150 ΚΥΑ (ΦΕΚ 6302/Β΄/2021), των Υπουργών Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας προβλέπεται η χορήγηση εφάπαξ ειδικού βοηθήματος για την επανασύνδεση παροχών ηλεκτρικού ρεύματος, δυνάμει του άρθρου 36 του ν. 4508/2017( Β΄3088).

Οι δικαιούχοι του ειδικού βοηθήματος, πρέπει να έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές μέχρι και τις 31.12.2021, να αποσυνδεθούν ή να έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο μέχρι τις 15.02.2022 και να παραμένουν αποσυνδεδεμένοι μέχρι την εξέταση της αιτήσεως τους. Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα δικαιολογητικά, όπως αυτά προβλέπονται στην ισχύουσα ΚΥΑ στον κατά τόπο αρμόδιο Δήμο.

Για το Δήμο Λήμνου οι αιτήσεις κατατίθενται στα Γραφεία του Κέντρου Κοινότητας, Λεωφ. Δημοκρατίας αρ.65.
Υπεύθυνη συντονίστρια είναι η κα Αργώ Μπούρδου, τηλ:22540 29110.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

greek radios

youtube channel