Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ι. Μητρόπολη Λήμνου & Αγ. Ευστρατίου: Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών Σαρακοστής Χριστουγέννων

banner roots

Φωτογραφία: Hiveminer-Markdbaynham Φωτογραφία: Hiveminer-Markdbaynham
26.11.2021 | 12:58

Ι. Μητρόπολη Λήμνου & Αγ. Ευστρατίου: Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών Σαρακοστής Χριστουγέννων

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το πρόγραμμα των Θείων Λειτουργιών της Σαρακοστής των Χριστουγέννων εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Κατά την Ιερή περίοδο της Τεσσαρακοστής των Χριστουγέννων η Ιερά Μητρόπολή μας, ανταποκρινόμενη στην πνευματική ανάγκη των φιλακόλουθων πιστών, που ζητούν να έχουν την δυνατότητα καθημερινού εκκλησιασμού, γνωστοποιεί ότι καθημερινά, τουλάχιστον, στην πόλη της Μύρινας θα τελείται η αναίμακτος Ιερουργία στους παρακάτω Ιερούς Ναούς:

prog mitr xrist

Θεωρούμε αυτονόητο ότι τις Κυριακές και τις μεγάλες εορτές, σε όλες τις ενορίες του νησιού μας, τελείται κανονικά η Θεία Λειτουργία, υπό των εφημερίων.

Επιπροσθέτως, στοχεύοντας στην πνευματική ενίσχυση των χριστιανών, γνωστοποιούμε ότι εντεταλμένοι Πνευματικοί θα περιέλθουν όλες τις ενορίες για να τελέσουν το μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως, με πρόγραμμα που εγκαίρως θα γνωστοποιηθεί, ενώ την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 θα τελεστεί υπὸ του Σεβ. Ποιμενάρχου μας το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μυρίνης.

Παρακαλούνται οι προσερχόμενοι στους Ιερούς Ναούς ευσεβείς χριστιανοί να τηρούν με ακρίβεια και συνέπεια τα υγειονομικά μέτρα».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το