Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος - Porto Myrina Palace: Θετική εξέλιξη για τους εργαζομένους του ξενοδοχείου

banner roots

Λήμνος - Porto Myrina Palace: Θετική εξέλιξη για τους εργαζομένους του ξενοδοχείου
25.11.2021 | 13:41

Λήμνος - Porto Myrina Palace: Θετική εξέλιξη για τους εργαζομένους του ξενοδοχείου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Λύση δόθηκε στο πολύμηνο αίτημα των εργαζομένων του ξενοδοχείου Porto Myrina Palace, το οποίο δεν λειτούργησε τις τελευταίες δύο σεζόν της τουριστικής περιόδου.

Όπως αναφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Συναφών Επαγγελμάτων Λήμνου σε σχετική ανακοίνωση:

«ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ

Πιαστήκαμε χέρι χέρι και δόθηκε λύση για τους εργαζόμενους του Porto Myrina Palace, το ξενοδοχείο που ήταν κλειστό δύο σεζόν τουριστικής περιόδου.

Ενημερώνουμε, λοιπόν, τους συναδέλφους του τουριστικού κλάδου, ότι μετά από παρέμβαση και προσπάθεια του Σωματείου μας, καταφέραμε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου.

Αυτή η θετική έκβαση μπορεί να φαντάζει απίστευτη και ακατόρθωτη για κάποιους, ήταν όμως η απόρροια των ενεργειών, των δράσεων και της επιμονής του Σωματείου μας.

Γι’ αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους και εργαζόμενους να μην ψάχνουν λύσεις πέρα από τους αγώνες μαζικής συμμετοχής.

Ο μόνος δρόμος για να κερδίσουμε κ να περιφρουρήσουμε τα δικαιώματά μας, είναι η ενότητα και η συσπείρωση γύρω από το Σωματείο μας.

Έτσι θα κρατήσουμε την αξιοπρέπεια και την ποιότητα ζωής μας.

Το Δ.Σ θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Σωματείου μας Διαμαντή Φαρμάκη που διατηρεί την ιδιότητα του εργαζόμενου στο Porto Myrina, γιατί ασχολήθηκε με επιμονή και υπομονή διοχετεύοντας όλο τον προσωπικό του χρόνο για την διεκπεραίωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών των συναδέλφων.

Θυμηθείτε, με τη συμμετοχή τη δική σας θα σταθούμε όρθιοι, δυνατοί και επικεντρωμένοι στην επίλυση των προβλημάτων μας».

somateio ksenodoxoypallilon limnou 1

somateio ksenodoxoypallilon limnou 2

somateio ksenodoxoypallilon limnou 4

somateio ksenodoxoypallilon limnou 5

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το