Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος - Σύλλογος Γονέων 1ου Δημοτικού σε Δ/νση Α/θμιας: «Πάρτε πίσω την απόφαση για τη ΣΤ’ Δημοτικού»

banner roots

Λήμνος - Σύλλογος Γονέων 1ου Δημοτικού σε Δ/νση Α/θμιας: «Πάρτε πίσω την απόφαση για τη ΣΤ’ Δημοτικού»
27.10.2021 | 12:29

Λήμνος - Σύλλογος Γονέων 1ου Δημοτικού σε Δ/νση Α/θμιας: «Πάρτε πίσω την απόφαση για τη ΣΤ’ Δημοτικού»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Επιστολή στην προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου κ. Καίτη Στρατάκη απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας διαμαρτυρόμενος για τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μετά την τοποθέτηση της εκπαιδευτικού της Ε’ τάξης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας προκειμένου να καλυφθεί το κενό που προέκυψε στο σχολείο του Ανδρωνίου.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα την συνένωση των δύο τμημάτων της ΣΤ’ τάξης του 1ου Δημοτικού με συνέπεια να δημιουργούνται πολλαπλά προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

1o dimotiko enosi 3

Η επιστολή έρχεται σε συνέχεια της κινητοποίησης που είχαν πραγματοποιήσει προ ολίγων ημερών οι γονείς των μαθητών έξω από το 1ο Δημοτικό, καθώς και της συνάντησης του συλλόγου γονέων που ακολούθησε.

1o dimotiko enosi 6

Με την επιστολή τους οι γονείς επισημαίνουν τα προβλήματα που εντοπίζονται στο σχολείο και επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία του, και ζητούν την άρση της απόφασης για τη σύμπτυξη των δύο τμημάτων αλλά και τη στελέχωση της δομής με εκπαιδευτικό προσωπικό.

ep diam 1

ep diam 2

1o dimotiko enosi 1

1o dimotiko enosi 5

1o dimotiko enosi 2

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel