Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου: «Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο!!» | Βραβεία και φέτος στους μαθητές του

banner roots

Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου: «Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο!!» | Βραβεία και φέτος στους μαθητές του
13.09.2021 | 13:40

Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου: «Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο!!» | Βραβεία και φέτος στους μαθητές του

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σήμερα, ημέρα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, ξεκίνησε η σχολική χρονιά 2021-22 για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου με τον παραδοσιακό Αγιασμό, παρουσία του Δημάρχου Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη, των χορηγών του σχολείου κ. Θεοφάνη και Ανίτας Χαλαμανδάρη και του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Κώστα Δήμου.

013 agias liva 21

Μετά το πέρας της τελετής η κ. Ανίτα Χαλαμανδάρη βράβευσε τις μαθήτριες και τους μαθητές που αρίστευσαν κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά. Το ομώνυμο βραβείο καθιερώθηκε τα τελευταία 5 χρόνια και προσφέρεται στους μαθητές μας στη μνήμη Νικολάου και Ουρανίας Χαλαμανδάρη.

051 agias liv 21

Η Σχολική Κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου ευχαριστεί θερμά την οικογένεια για την αμέριστη υποστήριξη που αδιάλειπτα και εγκάρδια τα τελευταία χρόνια προσφέρει στο σχολείο της Κοινότητας Λιβαδοχωρίου, αγαπημένης γενέτειρας του κ. Θεοφάνη Χαλαμανδάρη.

Η Διευθύντρια

Χαριτίνη Φωτοπούλου    

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel