Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για τις δράσεις του καλοκαιριού στη Λήμνο

banner roots

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για τις δράσεις του καλοκαιριού στη Λήμνο
09.09.2021 | 21:54

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για τις δράσεις του καλοκαιριού στη Λήμνο

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Δελτία Τύπου σχετικά με δράσεις του περασμένου καλοκαιριού στη Λήμνο εξέδωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, και συγκεκριμένα αναφορικά με τη συνάντηση του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιου Αυγερινού με τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη αλλά και τη συναυλία Αγάπης και Ανθρωπιάς από το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ε.Ε.Σ.

Όπως αναφέρεται:

«Κατά την επίσκεψή του στη Λήμνο, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Δημήτριο Μαρινάκη.

Κατά τη συνάντηση συζήτησαν θέματα του παγκόσμιου εθελοντικού κινήματος, ενώ ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Ελληνική κοινωνία με τις δράσεις του στα 144 χρόνια λειτουργίας του.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την επιθυμία να συμμετάσχει στο εθελοντικό κίνημα του ΕΕΣ μέσω του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου όπου αναφέρθηκε στις δράσεις του και στη συνέχεια αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα».

augerinos marinakis limnos

augerinos marinakis achiladellis limnos

«Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Συναυλία Αγάπης και Ανθρωπιάς που οργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε συνεργασία με τα μουσικά σύνολα και τους συνεργάτες του Παναγιώτη Λαντούρη, υπό την αιγίδα του ΟΕΠΑ του Δήμου Λήμνου.

Σκοπός της δράσης η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας που διατίθενται μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου που λειτουργεί το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου με τους Εθελοντές του, σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Κατά την εκδήλωση, χορηγός της οποίας ήταν η οικογένεια του Ιωάννη και Ελένης Ψαρρά, τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας, διανεμήθηκαν έντυπα οδηγιών για τον εμβολιασμό σε συσκευασία με ατομική μάσκα προστασίας».

synaulia agapis ees limnos

synaulia agapis ees limnos 12

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το