Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έφθασαν Λήμνο τα πρώτα εμβόλια της Johnson & Johnson | Και τρίτη γραμμή εμβολιασμών από 5 Μαΐου

banner roots

Έφθασαν Λήμνο τα πρώτα εμβόλια της Johnson & Johnson |  Και τρίτη γραμμή εμβολιασμών από 5 Μαΐου
28.04.2021 | 15:20

Έφθασαν Λήμνο τα πρώτα εμβόλια της Johnson & Johnson | Και τρίτη γραμμή εμβολιασμών από 5 Μαΐου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στο Νοσοκομείο της Λήμνου βρίσκονται ήδη τα μονοδοσικά εμβόλια της εταιρείας Johnson & Johnson, η εφαρμογή των οποίων αναμένεται να ξεκινήσει από 5 Μαΐου. Προκειμένου να γίνει αυτό, ο διοικητής του νοσοκομείου, Τριαντάφυλλος Κανταράς, προσθέτει και τρίτη γραμμή εμβολιασμών, η οποία θα κάνει αποκλειστικά αυτό το εμβόλιο στους πολίτες.

Σε ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο αναφέρει:

Κάνουμε γνωστό στους συμπολίτες μας ότι δύο (2) νέες Εμβολιαστικές Γραμμές θα λειτουργήσουν από 5 Μαΐου 2021 στο Νοσοκομείο μας. Αυτά θα είναι:

Η δεύτερη Εμβολιαστική Γραμμή με εμβόλια της Pfizer, η οποία θα λειτουργήσει πλησίον του ήδη υπάρχοντος ( 1ο Εμβολιαστικό Κέντρο), στο χώρο των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου. Η προσέλευση θα γίνεται από τη νέα είσοδο.

Εφιστάται η προσοχή στους συμπολίτες μας για την ακριβή τήρηση των οδηγιών του προσωπικού του νοσοκομείου για την αποφυγή συνωστισμών.

Η πλατφόρμα των ραντεβού είναι ήδη ενεργοποιημένη.

Η τρίτη Εμβολιαστική Γραμμή με εμβόλια της Johnson & Johnson θα λειτουργήσει στο χώρο του Παλαιού Θυρωρείου του Νοσοκομείου (χώρος όπου πραγματοποιούνταν τα Rapid Tests).

Η πλατφόρμα των ραντεβού αναμένεται να ενεργοποιηθεί σύντομα.

Παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι προσέρχονται στο Νοσοκομείο, είτε για εμβολιασμούς, είτε για λόγους υγείας, να συμμορφώνονται με τις οδηγίες του προσωπικού του νοσοκομείου, να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας και να δείχνουν κατανόηση διότι την παρούσα χρονική περίοδο έχει συσσωρευτεί μεγάλος όγκος υποχρεώσεων στο Νοσοκομείο μας, σε πολλούς τομείς, και καταβάλλεται ιδιαίτερη προσπάθεια απ όλο το προσωπικό για να ανταπεξέλθει.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel