Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Κανονικά από σήμερα ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 | Διευκρινίσεις από το Νοσοκομείο
ikteo limnou
facebook seminaria
Λήμνος: Κανονικά από σήμερα ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 | Διευκρινίσεις από το Νοσοκομείο
22.01.2021 | 09:16

Λήμνος: Κανονικά από σήμερα ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 | Διευκρινίσεις από το Νοσοκομείο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η Διοίκηση του Νοσοκομείου Λήμνου, γνωστοποιώντας τον τρόπο που θα γίνει ο επαναπρογραμματισμός των εμβολίων που ακυρώθηκαν εχθές και επισημαίνει πως οι εμβολιασμοί από σήμερα θα πραγματοποιούνται κανονικά.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Λήμνου έχοντας ως καίρια αξία την άμεση και ακριβή ενημέρωση των κατοίκων του νησιού μας για τις δράσεις και τη λειτουργία του, γνωστοποιεί ότι:

1. Αναφορικά με τα ραντεβού για εμβολιασμό, τα οποία αναβλήθηκαν την Πέμπτη 21-01-2021, θα γίνει ο επαναπρογραμματισμός τους από σήμερα Παρασκευή 22-01-2021 και για τις επόμενες ημέρες (Σάββατο 23 και Δευτέρα 25 Ιανουαρίου). Η ενημέρωση των ενδιαφερομένων θα γίνει τηλεφωνικά με μέριμνα του Νοσοκομείου μας.

2. Η εφαρμογή όλων των πρωτοκόλλων που ορίζονται για κάθε εμβόλιο είναι υψίστης σημασίας. Ακολουθούνται αυστηρά όλα τα μέτρα διαχείρισης και φύλαξης με σκοπό τον άριστο εμβολιασμό των κατοίκων του νησιού μας.

3. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την κατανόηση τους συμπολίτες μας, οι οποίοι μετέβησαν στο Νοσοκομείο για τον εμβολιασμό τους και αναβλήθηκε, παρά το γεγονός ότι καταβλήθηκε άμεσα προσπάθεια για την έγκαιρη ενημέρωση όλων.

4. Το Νοσοκομείο μας συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα των εμβολιασμών του και ενημερώνει πως μέχρι τώρα έχει εμβολιαστεί σχεδόν όλο το υγειονομικό προσωπικό, ένας αριθμός κατοίκων άνω των 85 ετών και μέρος του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΚΑΝΤΑΡΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018