Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Το Νοσοκομείο ακυρώνει τα ραντεβού για εμβολιασμό κατά της Covid-19
facebook seminaria
Λήμνος: Το Νοσοκομείο ακυρώνει τα ραντεβού για εμβολιασμό κατά της Covid-19
21.01.2021 | 14:18

Λήμνος: Το Νοσοκομείο ακυρώνει τα ραντεβού για εμβολιασμό κατά της Covid-19

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στην ακύρωση σημερινών ραντεβού που είχαν προγραμματιστεί από ηλικιωμένους ώστε να λάβουν την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19, προχώρησε το Νοσοκομείο της Λήμνου.

Το γεγονός προκάλεσε αναστάτωση αλλά και ερωτηματικά τα οποία για την ώρα, επίσημα τουλάχιστον, παραμένουν αναπάντητα. Η διοίκηση του υγειονομικού μας ιδρύματος ανέφερε πως η ακύρωση των ραντεβού θεωρήθηκε αναγκαία καθώς προέκυψε τεχνικό πρόβλημα (!!!) στη όλη διαδικασία και αναμένονται οδηγίες για την αντιμετώπιση του από την Αθήνα.

Ωστόσο στις επίμονες ερωτήσεις μας, τόσο η Διοίκηση του Νοσοκομείου όσο και η 2η ΥΠΕ για το ποιο ήταν το τεχνικό πρόβλημα, απέφυγαν να απαντήσουν. Τα ερωτήματα λοιπόν παραμένουν για το αν το πρόβλημα αφορούσε στην απόκλιση της θερμοκρασίας του εμβολίου.

Πάντως από το Νοσοκομείο, μας διαβεβαιώνουν ότι τα ραντεβού θα επαναπρογραμματιστούν και κανείς από όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον δεν θα μείνει ανεμβολίαστος.

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018