Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Γυμνάσιο Μούδρου τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (photos & video)

banner roots

Το Γυμνάσιο Μούδρου τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (photos & video)
10.12.2020 | 19:52

Το Γυμνάσιο Μούδρου τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (photos & video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Μια εξαιρετική εκδήλωση για την Ημέρα των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου πραγματοποιήθηκε σήμερα διαδικτυακά στο Γυμνάσιο Μούδρου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του σχολείου, η εκδήλωση έλαβε χώρα «με την ενεργό συμμετοχή των μαθητών και των εκπαιδευτικών και την τιμητική παρουσία του Συντονιστή της ομάδας εκπαιδευτικών του Βορείου Αιγαίου του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας "Εγώ κι εσύ μαζί" κ. Παύλου Διονύση, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Οι μαθητές εκφράστηκαν με το δικό τους τρόπο, ζωγράφισαν, απήγγειλαν, έγραψαν ποίηση, ερεύνησαν και παρουσίασαν, τραγούδησαν. Δύο ώρες βιωματικής αλληλεπίδρασης που αναφέρθηκε στο χθες, στο σήμερα και στο αύριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και που άγγιξε και σύγχρονα θέματα και προβληματισμούς, όπως το δικαίωμα στην υγεία.

afioni stella

pinaki

Συντονίστριες της εκδήλωσης οι εκπαιδευτικοί:

ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΓΑΘΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΒΡΑΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ

και πρωταγωνιστές οι μαθητές μας.

Ως ένδειξη αναγνώρισης στο τεράστιο έργο των εργαζόμενων στον κλάδο υγείας, από οποιοδήποτε μετερίζι κι αν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, εκτιμώντας την τιτάνια προσπάθειά τους και την προσωπική τους έκθεση στον κίνδυνο του Covid-19, οι μαθητές του Γυμνασίου Μούδρου στο πλαίσιο του προγράμματος "Εγώ κι εσύ μαζί" στέλνουν τις δικές τους ολόθερμες ευχές τους στους εργαζόμενους όλων των νοσοκομείων της χώρας και πιο ξεχωριστά στους δικούς μας ανθρώπους, τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Λήμνου και όλων των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λήμνου».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το