Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ένα νέο ασθενοφόρο για τον Άγιο Ευστράτιο | Ευχαριστίες από τον Δήμο του νησιού (photo)

banner roots

Ένα νέο ασθενοφόρο για τον Άγιο Ευστράτιο | Ευχαριστίες από τον Δήμο του νησιού (photo)
30.10.2020 | 20:52

Ένα νέο ασθενοφόρο για τον Άγιο Ευστράτιο | Ευχαριστίες από τον Δήμο του νησιού (photo)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ευχαριστίες στην κ. Γιάννα Αγγελοπούλου και όλους όσοι συνέβαλαν στη διάθεση ενός νέου ασθενοφόρου για την ενίσχυση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Αγίου Ευστρατίου απευθύνει ο Δήμος του νησιού.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αγίου Ευστρατίου διαθέτει πλέον ένα νέο ασθενοφόρο, πλήρως εξοπλισμένο.

Το νέο ασθενοφόρο παραλάβαμε προ ολίγων ημερών, ύστερα από αίτημα της Δημάρχου Μαρίας Κακαλή σε μια προσπάθεια για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο νησί μας.

Ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου εκ μέρους του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού του ΠΠΙ και όλων των κατοίκων του νησιού εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες για την παρέμβασή τους, στην Προέδρο της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, τον κύριο Δημητριάδη από τη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργικού γραφείου, τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ και τη 2η ΥΠΕ.

Εκτιμούμε ιδιαίτερα την άμεση, πολύτιμη και ουσιαστική βοήθεια, ιδιαίτερα εν μέσω της δύσκολης περιόδου που διανύουμε».

asthenoforo ai stratis

Σύμφωνα με το e-ota.gr, στο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου βρέθηκε προ ημερών για την προετοιμασία των εργασιών για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου. Τότε, μεταξύ άλλων, οι κάτοικοι εξέφρασαν τη θέλησή τους να τους διατεθεί ένα ασθενοφόρο που θα καλύπτει τις ανάγκες του νησιού καθώς η κατάσταση του υπάρχοντος δεν έδινε τη δυνατότητα διακομιδής -ήταν σε κακή κατάσταση και ταυτόχρονα αδύνατη η επισκευή του.

Με την επιστροφή της από το νησί η κυρία Αγγελοπούλου ζήτησε τη συνδρομή του πρωθυπουργικού γραφείου για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση του προβλήματος που δημιουργούσε ανησυχία στους νησιώτες και σε περίπτωση έκτακτου συμβάντος θα υπήρχε δυσχέρεια στη μεταφορά τους στο περιφερειακό ιατρείο.

Ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ήρθε σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), Νίκο Παπαευσταθίου και μόλις πριν από λίγες μέρες έφτασε στο νησί ασθενοφόρο το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες των νησιωτών.

Στη συνέχεια, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η δήμαρχος του νησιού Μαρία Κακαλή, θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς το πρωθυπουργικό γραφείο για την άμεση ανταπόκριση λαμβάνοντας την απάντηση πως αυτό θα βρίσκεται πάντα και άμεσα, δίπλα σε όλους όσοι δίνουν ζωή στον τόπο τους όπως ακριβώς κάνουν οι κάτοικοι του Αγίου Ευστρατίου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel