Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ερυθρός Σταυρός Λήμνου: «Κάντε ένα πέρασμα απόψε από τον προαύλιο του Γυμνασίου Μύρινας»

banner roots

Ερυθρός Σταυρός Λήμνου: «Κάντε ένα πέρασμα απόψε από τον προαύλιο του Γυμνασίου Μύρινας»
13.08.2020 | 11:12

Ερυθρός Σταυρός Λήμνου: «Κάντε ένα πέρασμα απόψε από τον προαύλιο του Γυμνασίου Μύρινας»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στην έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου προσκαλεί τους κατοίκους του νησιού ο πρόεδρος του Τμήματος κ. Δημήτρης Αχιλαδέλλης.

Όπως αναφέρει ο κ. Αχιλαδέλλης: «Κάντε ένα πέρασμα απόψε από τον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου! Μπορείτε να θαυμάσετε το "Σαλόνι", τις δημιουργίες της Φωτογραφικής Ομάδας, να απολαύσετε τα Λημνιακά προϊόντα και να ενισχύσετε το έργο και τις δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Σας περιμένουμε!».

erythros stavros limnos 1

Υπενθυμίζεται ότι από χθες, Τετάρτη (12/8), και μέχρι και σήμερα, Πέμπτη (13/8), από ώρα 20.00 έως 23.00 εκτίθενται, στην αυλή του Γυμνασίου Μύρινας (από τον Ρωμέικο Γιαλό), τα έργα, φωτογραφίες, που παραχώρησε η Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου και Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την υλοποίηση της δράσης, που αποκλειστικό σκοπό έχει την οικονομική ενίσχυση του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου και κυρίως του Κοινωνικού Παντοπωλείου που λειτουργεί για την αγορά τροφίμων που διανέμει σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

IMG 20200812 194208

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

IMG 20200812 202822

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το