Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επιστολή σε Δήμο και Περιφέρεια για Μούδρο: «Πρωτοφανής εγκατάλειψη στον δεύτερο μεγαλύτερο οικισμό της Λήμνου»

banner roots

Επιστολή σε Δήμο και Περιφέρεια για Μούδρο: «Πρωτοφανής εγκατάλειψη στον δεύτερο μεγαλύτερο οικισμό της Λήμνου»
01.07.2020 | 21:14

Επιστολή σε Δήμο και Περιφέρεια για Μούδρο: «Πρωτοφανής εγκατάλειψη στον δεύτερο μεγαλύτερο οικισμό της Λήμνου»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Επιστολή στον Δήμο Λήμνου και στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου απέστειλε ο Δημήτρης Τσακαλης, επισκέπτης του νησιού εδώ και 14 χρόνια, όπως αναφέρει, στην οποία κάνει λόγο για «πρωτοφανή εγκατάλειψη» της περιοχής του Μούδρου.

Στην επιστολή, την οποία κοινοποίησε στον FM 100 συνοδεύοντάς την με την παρακάτω φωτογραφία, ο κ. Τσακαλης αναφέρει:

«Κύριοι/ες

Σας αποστέλλω συνημμένα φωτογραφίες που καταδεικνύουν την πρωτοφανή εγκατάλειψη που υφίσταται ο δεύτερος μεγαλύτερος οικισμός του νησιού της Λήμνου (μετά την Μύρινα). Χωρίς να θέλω να υπερβάλω εδώ και 14 χρόνια που επισκέπτομαι το νησί με την οικογένεια μου η κατάσταση αντί να βελτιώνεται, χειροτερεύει συνεχώς. Το παντελώς κατεστραμμένο οδόστρωμα στην είσοδο του οικισμού σε καλωσορίζει χρόνια τώρα χωρίς να έχει επισκευαστεί ποτέ. Το νεκροταφείο έχει εικόνα εγκατάλειψης και μόνο θλίψη σε γεμίζει. Τα χόρτα είναι παντού και οι πευκοβελόνες στρώμα, με μεγάλο κίνδυνο πυρκαγιάς να ελλοχεύει. Η εικόνα αυτή αποτελεί τραγική ειρωνεία σε αντίθεση με το διπλανό του Συμμαχικό νεκροταφείο το οποίο είναι υπόδειγμα τάξης και καθαριότητας.

Δεν θέλω να είμαι γραφικός και υπερβολικός αλλά πρέπει κάποια στιγμή ο Δήμος ή η Περιφέρεια να αναλάβουν τις ευθύνες τους για αυτή την κατάσταση και να δοθούν λύσεις και όχι υποσχέσεις, ειδικά στις μέρες μας που το νησί πρέπει να δείξει τον καλύτερο του εαυτό και για τους κατοίκους του αλλά και για τους επισκέπτες – τουρίστες».

106661819 10223540670406578 1371473493755365175 o

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel