Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Χαρδαλιάς από τη Λήμνο: Προτεραιότητα ο τουρισμός αλλά με όρους ασφαλείας για τους νησιώτες (photos & video)
facebook seminaria
Χαρδαλιάς από τη Λήμνο: Προτεραιότητα ο τουρισμός αλλά με όρους ασφαλείας για τους νησιώτες (photos & video)
29.06.2020 | 10:06

Χαρδαλιάς από τη Λήμνο: Προτεραιότητα ο τουρισμός αλλά με όρους ασφαλείας για τους νησιώτες (photos & video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Λίγο μετά τις 8 το πρωί της Δευτέρας (29/6) έφτασε στο αεροδρόμιο «Ήφαιστος» της Λήμνου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιεί στα 18 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας που ανοίγουν από 1η Ιουλίου στις πτήσεις εξωτερικού.

Τον υφυπουργό υποδέχθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λήμνου κ. Παναγιώτης Μπιμπούδης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας κ. Σωκράτης Κρομμυδέλλης, ο Αερολιμενάρχης του νησιού κ. Πέτρος Χασάπης καθώς και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Έχουμε τεχνικό μίτινγκ και αυτοψία έτσι ώστε από την Τετάρτη όλα τα αεροδρόμια της χώρας να ανοίξουν με όρους ασφάλειας και το κυριότερο, με ξεκάθαρους όρους δημόσιας υγείας. Θέλουμε πολύ ο τουρισμός να πάει μπροστά, είναι προτεραιότητα, αλλά όλο αυτό θα γίνει χωρίς καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία. Όσοι ταξιδιώτες έρχονται, πρέπει να είναι ασφαλείς αλλά πάνω και πέρα απ’ οτιδήποτε άλλο, όλοι οι νησιώτες μας που θα τους υποδεχθούν πρέπει να παραμείνουν ασφαλείς. Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και η προσπάθεια αυτή χρειάζεται συνεργασία, συνεννόηση και πάνω απ’ όλα τήρηση των πρωτοκόλλων είτε αφορούν στη δημόσια υγεία είτε στις διαδικασίες ελέγχου που δεν θα είναι δειγματοληπτικές αλλά στοχευμένες», δήλωσε ο υφυπουργός κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018