Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κτηματολόγιο: Νέα επιστολή Μαρινάκη σε Χατζηδάκη για παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων

banner roots

Κτηματολόγιο: Νέα επιστολή Μαρινάκη σε Χατζηδάκη για παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων
09.06.2020 | 17:21

Κτηματολόγιο: Νέα επιστολή Μαρινάκη σε Χατζηδάκη για παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης απέστειλε εκ νέου επιστολή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη, με αποδέκτες επίσης και  τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Δημήτρη Οικονόμου, καθώς και τον πρόεδρο της «Ελληνικό Κτηματολόγιο Α.Ε.» κ. Δημήτρη Σταθάκη, όπου υπογραμμίζει την απόλυτη αναγκαιότητα να γίνει αποδεκτό το αίτημα για παράταση στις δηλώσεις του κτηματολογίου έως το τέλος του έτους.

Είναι η δεύτερη κατά σειρά επιστολή που απεστάλη από τον Δήμαρχο στον Υπουργό το τελευταίο διάστημα, καθώς η ανακοινωθείσα προθεσμία έληξε στις 31 Μαΐου.

Ο κ. Μαρινάκης καλεί τον Υπουργό να λάβει υπόψη τα πραγματικά δεδομένα, δηλαδή τους χρόνους που απαιτούνται για την διεκπεραίωση των υποθέσεών των πολιτών, ώστε να είναι εφικτή η έγκαιρη υποβολή των δηλώσεών τους. Επισημαίνει δε, ότι σε διαφορετική περίπτωση οι κάτοικοι των νησιών μας οδηγούνται αυτομάτως απέναντι σε αδιέξοδο, αποτέλεσμα ασφυχτικών προθεσμιών που παραγνωρίζουν την πραγματικότητα, ενώ δεν θα πρέπει να αγνοηθεί το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα πολλές διαδικασίες είχαν «παγώσει», λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το