Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Δήμαρχος Λήμνου στον FM100: «Μένουμε Σπίτι και διατηρούμε την αισιοδοξία μας»

banner roots

Ο Δήμαρχος Λήμνου στον FM100: «Μένουμε Σπίτι και διατηρούμε την αισιοδοξία μας»
02.04.2020 | 14:47

Ο Δήμαρχος Λήμνου στον FM100: «Μένουμε Σπίτι και διατηρούμε την αισιοδοξία μας»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στην πρωινή εκπομπή του FM100 «Έχουμε Θέμα» φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης με αφορμή την ενημέρωση που δόθηκε στη δημοσιότητα για τα μέτρα αντιμετώπισης του Δήμου Λήμνου από την πανδημία του Covid_19.

O Δήμαρχος Λήμνου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κινήσεις που έχουν γίνει από το Δήμο ώστε να θωρακιστεί το νησί της Λήμνου, ξεκαθάρισε όμως ότι όλοι οι κάτοικοι θα πρέπει να προσαρμοστούν στις οδηγίες που το κράτος ανακοινώνει.
Σε ότι αφορά τους ταξιδιώτες, επεσήμανε πως δεν είναι στη δικαιοδοσία του Δήμου ο έλεγχος των πυλών εισόδου, αν και υπάρχει πρόταση από τη μεριά του η οποία θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή και κάλεσε όλους όσους ταξιδεύουν προς τη Λήμνο, να αυτοπεριορίζονται για 14 ημέρες στο σπίτι τους.

Τέλος ανέφερε ότι παρά τις δυσκολίες που πια υπάρχουν λόγω κορωνοϊού, ο Δήμος Λήμνου δεν έχει σταματήσει να εργάζεται ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την έναρξη εργασιών στο Ρωμείκο Γιαλό αναφέροντας χαρακτηριστικά «οι περισσότερες αδειοδοτήσεις είναι στα χέρια μας. Περιμένουμε την τελική έγκριση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Θα ακολουθήσει η σύμβαση των υλικών για να μπορέσουμε να υποκαταστήσουμε τη ζημιά».

Όσο για το Γυμνάσιο Μύρινας ανέφερε: «Το επόμενο διάστημα αναμένεται η υπογραφή της μελέτης και παράλληλα συνεχίζουν οι εργασίες για τις υπόλοιπες υποστηρικτικές μελέτες που χρειάζονται».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το