Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Από το Μόναχο στο πλευρό του Ηφαίστου! (photos)

banner roots

Από το Μόναχο στο πλευρό του Ηφαίστου! (photos)
30.12.2019 | 18:11

Από το Μόναχο στο πλευρό του Ηφαίστου! (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Από το Μόναχο στο Περιστέρι ταξίδεψε η οικογένεια του Κώστα Σιδηρέλλη για να δει από κοντά τον Ήφαιστο Λήμνου.

Ο κ. Σιδηρέλλης και οι δύο γιοι του είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας και να φωτογραφηθούν μαζί με τον Παντελή Μπούμπουρα, τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και τους παίκτες. Όπως είχε γράψει το limnosfm100.gr, ο ένας από τους δύο γιούς του Κώστα Σιδηρέλλη ανήκει στο δυναμικό της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Μπάγερν (διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ) ενώ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ, ο άλλος στην ακαδημία μπάσκετ της γερμανικής ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ηφαίστου:

«Μια ελληνική οικογένεια ταξίδεψε από το Μόναχο στο Περιστέρι, για να δει από κοντά τον Ήφαιστο Λήμνου. Ο Κώστας Σιδηρέλλης και οι δύο γιοι του (ο ένας βρίσκεται στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Μπάγερν κι ο άλλος σε αυτή του μπάσκετ) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας μας και να φωτογραφηθούν μαζί με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου, κ. Παντελή Μπούμπουρα, τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και τους παίκτες.

Αποδείχθηκαν μάλιστα γουρλήδες αφού η ομάδα μας πανηγύρισε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη, που την έφερε στην τέταρτη θέση στο φινάλε του α' γύρου της ΕΚΟ Basket League.

Η καρδιά του Ηφαίστου Λήμνου χτυπάει παντού, ακόμη και στη Γερμανία...».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το