Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Boys and Girls Plus»: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα της «Πολιόχνης» στο Γυμνάσιο Μούδρου
ikteo limnou
facebook seminaria
«Boys and Girls Plus»: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα της «Πολιόχνης» στο Γυμνάσιο Μούδρου
22.11.2019 | 20:18

«Boys and Girls Plus»: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα της «Πολιόχνης» στο Γυμνάσιο Μούδρου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στις 19 Noεμβρίου, ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την πρόληψη των επιβλαβών συνεπειών απο τις εξαρτησιογόνες ουσίες με τίτλο «Boys and Girls Plus» στο Γυμνάσιο Μούδρου. 

Το πρόγραμμα 7 συναντήσεων είχε στόχο να υποστηρίξει τους μαθητές στην ευαισθητοποίηση σχετικά με το θέμα της χρήσης ουσιών και του ανθυγιεινού τρόπου ζωής, να ενδυναμωθούν οι μαθητές και να ενεργοποιηθεί η εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, να αναπτύξουν κοινωνικότητα, ικανότητα για συνεργασία και συλλογική προσπάθεια.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν συνολικά 30 μαθητές και μαθήτριες των Α1 και Α2 τμημάτων της Ά τάξης Γυμνασίου Μούδρου. Το πρόγραμμα συντόνισαν η επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης «Πολιόχνη» Μαρία Μαμαλίκου, Σχολική Ψυχολόγος, και το επιστημονικό στέλεχος Αγγελική Αβραμίδου, Κοινωνική Λειτουργός.

kp polioxni 23

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018