Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Πολύτιμη η στήριξη των εθελοντριών νοσηλευτριών του Ερυθρού Σταυρού στην εθελοντική αιμοδοσία

banner roots

Λήμνος: Πολύτιμη η στήριξη των εθελοντριών νοσηλευτριών του Ερυθρού Σταυρού στην εθελοντική αιμοδοσία
18.11.2019 | 18:48

Λήμνος: Πολύτιμη η στήριξη των εθελοντριών νοσηλευτριών του Ερυθρού Σταυρού στην εθελοντική αιμοδοσία

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Καθοριστική ήταν η συμμετοχή των εθελοντριών της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ερυθρού Σταυρού στη διεκπεραίωση της εθελοντικής αιμοδοσίας, που πραγματοποιήθηκε στις 14, 15 & 16 Νοεμβρίου στο Νοσοκομείο - Κεντρο Υγείας Λήμνου.

«Οι εθελόντριες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λήμνου στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν αιμοδοσίες που πραγματοποιούνται στο νησί συνδράμοντας στη σημαντική αυτή πράξη προσφοράς στο συνάνθρωπο», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Ερυθρός Σταυρός Λήμνου.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των εθελοντών αιμοδοτών ήταν και παράγοντες, παίκτες και στελέχη της ομάδας μπάσκετ του νησιού «Ήφαιστος», οι οποίοι ανά τακτά χρονικά διαστήματα δίνουν το «παρών» στις εθελοντικές αιμοδοσίες. Επίσης, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, τον χώρο διεξαγωγής της αιμοδοσίας επισκέφτηκε ο νέος Μητροπολίτης του νησιού κ.κ. Ιερόθεος.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το