Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Ποια θέματα ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση να μπουν στο τραπέζι του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου

banner roots

Λήμνος: Ποια θέματα ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση να μπουν στο τραπέζι του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου
02.11.2019 | 13:49

Λήμνος: Ποια θέματα ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση να μπουν στο τραπέζι του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Οκτώ θέματα ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση Λήμνου να συμπεριληφθούν στη συνεδρίαση του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά, η επιστολή της Λαϊκής Συσπείρωσης προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου:

Κύριε Πρόεδρε,

Παρακαλούμε να συμπεριλάβετε στα θέματα ημερήσιας διάταξης του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου, τα παρακάτω θέματα που δεν συζητήθηκαν, ή για τα οποία δεν πάρθηκαν αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της 30ης Οκτωβρίου :

  1. Δημιουργία και λειτουργία 3ου Παιδικού Σταθμού στην κεντρική Λήμνο (επισυνάπτουμε σχετικό αίτημα κατοίκων της περιοχής).
  2. Επίδομα σίτισης – στέγασης εργαζομένων στο Δημόσιο της Λήμνου (επισυνάπτουμε σχετικό έγγραφο του Νομαρχιακού Τμήματος Λήμνου της ΑΔΕΔΥ).
  3. Επισκευή του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας και της αίθουσας ΔΟΥΚΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα ψυχοκινητικής και Γυμναστικής (επισυνάπτουμε σχετικά έγγραφα και φωτογραφίες της Προϊσταμένης του σχολείου).
  4. Ικανοποίηση αιτημάτων του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Λήμνου (επισυνάπτουμε σχετικό έγγραφο του Συλλόγου).
  5. Τοποθέτηση επιπλέον αίθουσας στο 4ο Νηπιαγωγείο Μύρινας σύμφωνα με σχετικό αίτημα της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λέσβου.
  6. Πίστωση και αποστολή βιβλίων και ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τις σχολικές βιβλιοθήκες των δημοτικών σχολείων 2ο Μύρινας, Μούδρου και Κοντοπουλίου, που είναι ενταγμένα στο Δίκτυο Σχολικών Βιβλιοθηκών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (επισυνάπτουμε το υπ’ αριθμ. 141427/Β9/Φ8/885 έγγραφο της 31-8-2018 του Υπουργείου Παιδείας και τα σχετικά έγγραφα του Διευθυντή του ΔΣ Μούδρου).
  7. Επισκευές για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας (επισυνάπτουμε σχετικό έγγραφο της Διευθύντριας του σχολείου).
  8. Τοποθέτηση σχολικών φυλάκων (επισυνάπτουμε σχετικό αίτημα του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μύριναςου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας).

Μύρινα 2-11-2019

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Μαδυτινός Κωνσταντίνος

Αγάς Ευάγγελος

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel