Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μανωλόπουλος: «Φταίει η εκκίνηση του αγώνα για την ήττα»

banner roots

Μανωλόπουλος: «Φταίει η εκκίνηση του αγώνα για την ήττα»
26.10.2019 | 20:16

Μανωλόπουλος: «Φταίει η εκκίνηση του αγώνα για την ήττα»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Στο κακό ξεκίνημα του Ηφαίστου Λήμνου στην αναμέτρηση στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, εξηγώντας πως ο Προμηθέας βρήκε λύσεις από τα τρίποντα.

Ο προπονητής της ομάδας της Λήμνου είπε: «Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, όχι μόνο για τη σημερινή νίκη του αλλά για όλη την πορεία του. Το παιχνίδι για μένα δεν κρίθηκε στο τέλος αλλά στον τρόπο που ξεκινήσαμε και στο πρώτο μέρος. Η τακτική μας ήταν πολύ συγκεκριμένη και ήταν ν’ αποφύγουμε τα τρίποντα, ιδιαίτερα στην αρχή, ώστε να μη βρουν ρυθμό.

Το μόνο που δεν κάναμε ήταν αυτό. Είχαν 65% στα τρίποντα, βρήκαν ρυθμό και άρχισαν να βάζουν πολύ δύσκολα σουτ, μετά από ένα διάστημα. Όταν παίκτες σαν αυτοί του Προμηθεά -που είναι πολύ καλοί παίκτες-βρουν ρυθμό, μετά είναι πολύ δύσκολο να τους περιορίσεις. Θεωρώ ότι στο τρίτο δεκάλεπτο αλλά ιδιαίτερα στο τέταρτο κάναμε την προσπάθεια μας. Νομίζω το 65% του πρώτου ημιχρόνου το μειώσαμε στο 25%. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε επιθετικά ριμπάουντ, στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε έξι. Παίξαμε πολύ πιο δυνατά, πολύ πιο σκληρά και γι’ αυτό το παιχνίδι έφτασε εκεί που έφτασε. Χάσαμε το τελευταίο σουτ αλλά δεν φταίει αυτό που ηττηθήκαμε. Φταίει το πως ξεκινήσαμε το παιχνίδι».

Για το αν έπαιξε καθοριστικό ρόλο η απουσία του Γκίλμπερτ (Θλάση στο υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού ) και το γεγονός ότι ο Σμιθ δεν είχε πόντο στο πρώτο μέρος: «Πάντα όταν λείπει ένας παίκτης είναι σημαντικό. Όλοι μας οι παίκτες είναι σημαντικοί για εμάς. Είναι σημαντικό και ότι περιόρισαν τον Σμιθ. Έπρεπε να πάμε σε άλλες λύσεις, να κυκλοφορήσουμε περισσότερο τη μπάλα αλλά δεν το κάναμε κι αυτό μας στοίχισε επιθετικά».

 

Πηγή: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το