Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ευχαριστήρια επιστολή οικογένειας Βαγγέλη Σταματέρη: «Η παρουσία σας μας έδωσε δύναμη»
Φωτογραφία: limnosxpress.gr | Ο πρόεδρος της Ηφαιστίας, Σπύρος Μπούμπουρας βραβεύει τον Βαγγέλη Σταματέρη για την πολυετή προσφορά του στο σωματείο. Φωτογραφία: limnosxpress.gr | Ο πρόεδρος της Ηφαιστίας, Σπύρος Μπούμπουρας βραβεύει τον Βαγγέλη Σταματέρη για την πολυετή προσφορά του στο σωματείο.
03.10.2019 | 19:22

Ευχαριστήρια επιστολή οικογένειας Βαγγέλη Σταματέρη: «Η παρουσία σας μας έδωσε δύναμη»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τον Βαγγέλη Σταματέρη αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι χθες, Τετάρτη (2/10), στο Κοντοπούλι.

Η οικογένεια του εκλιπόντος με επιστολή της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Λήμνου ευχαριστούν όλους όσοι έδωσαν το «παρών» στο τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Βαγγέλη.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Αγαπημένοι συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες

Σας ευχαριστούμε θερμά που βρεθήκατε κοντά μας σε αυτήν την δύσκολη στιγμή για την οικογένεια μας. Εχθές αποχαιρετήσαμε τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και παππού, και η δική σας παρουσία μας έδωσε δύναμη και κουράγιο. Ήθελε πάντα να βλέπει την πλατεία του αγαπημένου του χωριού γεμάτη από κόσμο και εχθές για μια τελευταία φορά το κατάφερε πάλι. Σας ευχαριστούμε για την δύναμη που μας δώσατε με την παρουσία σας, σας ευχόμαστε ολόψυχα να είστε γεμάτοι υγεία.

Οικογένεια Ευάγγελου Ν. Σταματέρη».

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018