Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με τον υπουργό Τουρισμού συναντήθηκε ο Κώστας Μουτζούρης

the roots web banners 06

Με τον υπουργό Τουρισμού συναντήθηκε ο Κώστας Μουτζούρης
27.09.2019 | 20:40

Με τον υπουργό Τουρισμού συναντήθηκε ο Κώστας Μουτζούρης

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή (27/9), μεταξύ του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη και του υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, με θέμα την ενίσχυση του τουρισμού στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Κοινός τόπος η σημαντικότητα της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο ελληνικό τουριστικό προϊόν και η αναγκαιότητα προώθησης του θεματικού τουρισμού. Κατά τη συνάντηση, τέθηκε το θέμα της επιτακτικής ανάγκης επαναλειτουργίας των λουτρών στα Θέρμα Ικαρίας και στη Θερμή Λέσβου, στα πλαίσια εκπόνησης σχεδίου γενικότερης αναβάθμισης των ιαματικών λουτρών σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, καθώς o ιαματικός τουρισμός μπορεί να αποτελέσει σημαντική πλουτοπαραγωγική πηγή. Όπως τονίστηκε, στόχος είναι τα νησιά μας να καθιερωθούν ως ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός υγείας και ευεξίας.

Επιπλέον, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου μαζί με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη μεταναστευτικής κρίσης Δημήτρη Κουρσουμπά, συμμετείχαν σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με όλους τους περιφερειάρχες της χώρας για θέματα σχετιζόμενα με τη μεταναστευτική κρίση.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel