Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έρανος της Παλλημνιακής Αδελφότητας για ενίσχυση 30χρονης που πρέπει να κάνει μεταμόσχευση ήπατος

banner roots

Έρανος της Παλλημνιακής Αδελφότητας για ενίσχυση 30χρονης που πρέπει να κάνει μεταμόσχευση ήπατος
26.06.2019 | 09:42

Έρανος της Παλλημνιακής Αδελφότητας για ενίσχυση 30χρονης που πρέπει να κάνει μεταμόσχευση ήπατος

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η Παλλημνιακή Αδελφότητα «Ήφαιστος» διοργανώνει έρανο για να τη συγκέντρωση χρημάτων, υπέρ 30χρονης από τη Λήμνο, η οποία για να σωθεί πρέπει επειγόντως να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος. Σχετικός λογαριασμός υπέρ της MERSAS BEZA έχει ανοιχτεί στην τράπεζα ALMABANK (# λογαριασμού 0120026384).

Η ανακοίνωση της Παλλημνιακής Αδελφότητας έχει ως εξής:

Αγαπητοί Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,

Σας γνωστοποιούμε ότι η Μέρσα ( Μυρσίνη) Μπεζά ηλικίας 30 ετών από την Λήμνο, μετα από την πενταετή προσπάθεια της να αντισταθεί σε μια σπάνια υπατική νόσο ( Budd-Chiari Syndrome) και έπειτα από 4 χειρουργικές επεμβάσεις, τώρα χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση ήπατος (συκωτιού).

Αφού η οικογένεια αδυνατεί να αντιμετωπίσει το απαγορευτικό οικονομικό κόστος αυτής της επιπλέον χειρουργικής επεμβάσεως, σας ζητάμε να ενισχύσετε οικονομικά την οικογένεια ώστε να μπορέσει να αντέξει το οικονομικό κόστος της μεταμόσχευσης ήπατος .

Η υποστήριξη σας θα είναι καθοριστική για την κάλυψη του οικονομικού κόστους της εγχειρήσεως μεταμοσχεύσεως ήπατος της Μέρσας Μπεζά.

Η δωρεά σας μπορεί να γίνει στο λογαριασμό 0120026384 που έχει ανοιχθεί για την Μέρσα Μπεζά στην ALMABANK ή με επιταγή πληρωτέα στο “Hephaestus”, Inc. για την Μέρσα Mπεζα στον συνημμένο φάκελο.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη σας.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Νικολαος Τραγαρας

Νικόλαος Τραγάρας Αργυριος Μακρης

Προέδρος Γραμματέας

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το