Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βάσω Χοχλάκα: «Ο λαός θα ψηφίσει με λογική» (audio)
Βάσω Χοχλάκα: «Ο λαός θα ψηφίσει με λογική» (audio)
25.06.2019 | 22:26

Βάσω Χοχλάκα: «Ο λαός θα ψηφίσει με λογική» (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στο στούντιο του FM 100 φιλοξενήθηκε η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στον νομό Λέσβου Βάσω Χοχλάκα, στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Λήμνο ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Η κ. Χοχλάκα μιλώντας στη Δέσποινα Βασιλειάδου, αναφέρθηκε στη διεκδίκηση της έδρας στον νομό λέγοντας πως «θεωρώ ότι μας ανήκει γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που έχει εκφράσει και στηρίξει τη νησιωτική πολιτική. Έκανε όλες τις μεταρρυθμίσεις για την Ελλάδα αλλά και για τους νησιώτες ειδικότερα».

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, η υποψήφια βουλευτής υποστήριξε πως «ο κόσμος ψήφισε με τάση προς τη συντηρητική δεξιά, ακριβώς γιατι υπήρξε αυτό το αντιΣΥΡΙΖΑ κλίμα –το κλίμα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ ότι τώρα θα ψηφίσει εντελώς διαφορετικά. Εισπράττουμε το θετικό κλίμα από εκείνους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και τώρα επανέρχονται». Υποστήριξε δε, πως σε αυτές τις εκλογές ο λαός θα ψηφίσει με λογική καθώς «είναι κρίσιμη αυτή η ψήφος».

Τέλος, αναφέρθηκε στο θέμα της συμμετοχής των γυναικών στα κοινά και σημείωσε: «Θα ήθελα να υπάρχει και εκπρόσωπος από τη Λήμνο στο ψηφοδέλτιο. Τώρα που δεν υπάρχει, δεσμεύομαι, αν εκλεγώ εγώ, ότι μία φορά τον μήνα θα είμαι εδώ μαζί σας για να στηρίξω, ως οφείλω, τα δικά σας συμφέροντα».

Ποιες είναι οι θέσεις του ΚΙΝΑΛ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λήμνος (νοσοκομείο, υποσστελεχωμένες υπηρεσίες, ΦΠΑ, ακτοπλοϊκό, τουρισμός);

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018