Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Από τη Λήμνο ξεκίνησε τις προεκλογικές του περιοδείες ο Χ. Αθανασίου
Από τη Λήμνο ξεκίνησε τις προεκλογικές του περιοδείες ο Χ. Αθανασίου
18.06.2019 | 19:30

Από τη Λήμνο ξεκίνησε τις προεκλογικές του περιοδείες ο Χ. Αθανασίου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στη Λήμνο παρευρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Νομού Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αθανασίου, για τη γιορτή της Αγίας Τριάδας, ξεκινώντας επίσημα και τις προεκλογικές περιοδείες του στον Νομό.

Την Κυριακή παρακολούθησε τον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας και συνόδευσε την περιφορά της εικόνας στη Μύρινα, ενώ τη Δευτέρα παρευρέθηκε στην Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ο κ. Αθανασίου δήλωσε τα εξής: «Το Άγιο Πνεύμα ας φωτίζει τις ψυχές και τις καρδιές όλων, κυρίως όμως των πολιτικών του τόπου μας ώστε όλοι με ομοψυχία να αγωνιζόμαστε για το κοινό καλό πέρα από προσωπικά συμφέροντα και οφέλη.

Σε αυτή την αναμέτρηση, των Εθνικών Εκλογών, ας συμπορευθούμε με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να ακουσθεί και πάλι η φωνή μας, για να συνεχίσουμε το αναπτυξιακό έργο μας, αλλάζοντας σελίδα, δημιουργώντας μια Ελλάδα προόδου, ανάπτυξης και ασφάλειας. Χρόνια Πολλά με υγεία και ευημερία».

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018