Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Terra Lemnia»: Βραβεύτηκε για το διήγημά της η μαθήτρια του Γυμνασίου Μούδρου Σταυρούλα-Μαρία Στενού (photos)
«Terra Lemnia»: Βραβεύτηκε για το διήγημά της η μαθήτρια του Γυμνασίου Μούδρου Σταυρούλα-Μαρία Στενού (photos)
13.06.2019 | 16:04

«Terra Lemnia»: Βραβεύτηκε για το διήγημά της η μαθήτρια του Γυμνασίου Μούδρου Σταυρούλα-Μαρία Στενού (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το 2ο βραβείο διηγήματος στην κατηγορία του Γυμνασίου-Λυκείου, στον λογοτεχνικό διαγωνισμό του «Terra Lemnia», απέσπασε η μαθήτρια του Γυμνασίου Μούδρου Σταυρούλα-Μαρία Στενού.

Αρώματα της Λημνιάς γης γέμισαν την αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρεπανιδίου με την ανάγνωση του διηγήματος «Το μυστικό του κρίνου».

Τιμητικό έπαινο συμμετοχής έλαβαν και οι μαθήτριες του σχολείου Μαστοροπούλου Κωνσταντίνα και Μπαλτζή Κυριακή.

«Θερμά συγχαρητήρια και στις τρεις υπέροχες συγγραφείς μας που ανέδειξαν τη Λήμνο και τη φύση της και θα την ταξιδέψουν στα πέρατα του κόσμου, αφού τα βραβευμένα διηγήματα  θα μεταφραστούν στα στις γλώσσες των τριών άλλων χωρών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό», αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου η διεύθυνση του σχολείου.  

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός είχε παλλημνιακό χαρακτήρα, ενώ παράλληλα υλοποιήθηκε σε τοπικό επίπεδο σε τρεις ακόμη επιλεγμένες περιοχές της Μεσογείου – στην Πορτογαλία, στο Μαρόκο και στο Λίβανο.

Διαβάστε εδώ «Το μυστικό του κρίνου».

 

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018