Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βλάσης Χατζηχαραλάμπους: «Ως δημοτικός σύμβουλος θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου»

the roots web banners 06

Βλάσης Χατζηχαραλάμπους: «Ως δημοτικός σύμβουλος θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου»
30.05.2019 | 19:41

Βλάσης Χατζηχαραλάμπους: «Ως δημοτικός σύμβουλος θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ευχαριστίες προς τους όλους όσοι τον στήριξαν με την ψήφο τους στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών απηύθυνε σε μήνυμά του ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΣΥΜ.Π.ΑΝ. Βλάσης Χατζηχαραλάμπους.

Ειδικότερα, ο κ. Χατζηχαραλάμπους δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όσες και όσους αρχικά στήριξαν τη Συμμαχία Παλλημνιακής Ανάπτυξης αλλά και μένα προσωπικά και ιδιαίτερα τους συγχωριανούς μου στο χωριό μου την Πλάκα που για ακόμα μια φορά έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου για να εκπροσωπήσω τα συμφέροντα της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Λήμνου. Κάναμε ένα έντιμο αγώνα και από την πρώτη στιγμή βάλαμε στο επίκεντρο τους ενεργούς πολίτες και τις ίδιες μας τις ανάγκες.

Από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να ενισχύσω το διάλογο εντός και εκτός του συμβουλίου αλλά και να διασφαλίσουμε τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές και πιστεύω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών».

«Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την υπέροχη ομάδα του ΣΥΜ.Π.ΑΝ για όλα αυτά που ζήσαμε αυτούς τους πέντε μήνες και γι αυτά που θα έρθουν το επόμενο διάστημα. Το ΣΥΜ.Π.ΑΝ ήρθε και θα μέινει γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος!», καταλήγει ο δημοτικός σύμβουλος.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel