Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα του πανεπιστημιακού τμήματος Λήμνου (photos)

banner roots

Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα του πανεπιστημιακού τμήματος Λήμνου (photos)
29.05.2019 | 18:01

Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα του πανεπιστημιακού τμήματος Λήμνου (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με πρωτοβουλία του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ιδίως της Επιτροπής Φοιτητικών Θεμάτων αυτού και του Προέδρου της, Επίκουρου Καθηγητή Α. Κουτελιδάκη, καθώς και του Συλλόγου Φοιτητών/Φοιτητριών του Τμήματος, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, στη Μύρινα, ημερίδα με θέμα «Επιστήμονας Τροφίμων και Διατροφής: Επαγγελματικές Προκλήσεις και Προοπτικές».

Η ημερίδα διεξήχθη με εξαιρετική επιτυχία, δεδομένης της μεγάλης προσέλευσης φοιτητών και φοιτητριών από όλα τα έτη σπουδών, και στόχευε στην πλήρη ενημέρωση αυτών για τις επαγγελματικές δυνατότητες και προοπτικές μετά τη λήψη του πτυχίου.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες ενημερώθηκαν ειδικότερα για τις επαγγελματικές προκλήσεις και προοπτικές του επιστήμονα τροφίμων και διατροφής, τα μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και το σύνολο των ενεργειών που έχουν γίνει από το Τμήμα με στόχο τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας και την ενίσχυση των επαγγελματικών δυνατοτήτων των αποφοίτων.

Απόφοιτοι του Tμήματος που εργάζονται σε μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Danone, Coca-Cola, Chipita κ.α.) παρουσίασαν στην ημερίδα την πορεία τους μετά τη λήψη του πτυχίου και τις επαγγελματικές τους εμπειρίες.

Ακολούθησε ενδιαφέρουσα διεξοδική συζήτηση-στρογγυλό τραπέζι, όπου απαντήθηκαν τα ενδιαφέροντα ερωτήματα των φοιτητών/φοιτητριών και σταχυολογήθηκαν τα βασικά συμπεράσματα της ημερίδας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το