Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Άηθες χτύπημα κατά Kαλογήρου και στη Λήμνο λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες (photos)
Άηθες χτύπημα κατά Kαλογήρου και στη Λήμνο λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες (photos)
26.05.2019 | 07:45

Άηθες χτύπημα κατά Kαλογήρου και στη Λήμνο λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Λίγη ώρα πριν ανοίξουν οι κάλπες σήμερα, άγνωστοι μέχρι στιγμής κύκλοι αμαύρωσαν την ημέρα πετώντας φειγ βολαν στη Λήμνο, ίδια με αυτά που είχαν πετάξει και στη Λέσβο, με ύβρεις κατά της υποψηφιότητας της νυν Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιας Χριστιάνας Καλογήρου.

Τα φειγ βολαν βρέθηκαν νωρίς το πρωί έξω από τα περισσότερα εκλογικά τμήματα του νησιού, αλλά και έξω από το Επαρχείο της Λήμνου. Μάλιστα δε δίστασαν να πετάξουν τα συγκεκριμένα φειγ βολαν και έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης μητέρας της κ. Καλογήρου, στον Κοντιά.

Υπενθυμίζουμε ότι η κα Καλογήρου σε ανακοίνωσή της την Παρασκευή μετά από το αντίστοιχο περιστατικό της Μυτιλήνης είχε καταγγέλλει «απελπισμένους σκοτεινούς κύκλους» πίσω από την ενέργεια αυτή.

Συγκεκριμένα η Περιφερειάρχης τόνισε σε γραπτή δήλωσή της: «Απελπισμένοι σκοτεινοί κύκλοι, μεταμφιεσμένοι σε αγανακτισμένους πολίτες, καταφεύγουν στη χυδαιότητα και το ψεύδος. Σε λίγες ώρες οι πολίτες του Βορείου Αιγαίου θα δώσουν την απάντησή τους».

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018