Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μικροί εθελοντές καθάρισαν παραλίες της Ανατολικής Λήμνου (photos)

banner roots

Μικροί εθελοντές καθάρισαν παραλίες της Ανατολικής Λήμνου (photos)
10.06.2013 | 12:48

Μικροί εθελοντές καθάρισαν παραλίες της Ανατολικής Λήμνου (photos)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Σε παραλίες της Ανατολικής Λήμνου ξεχύθηκαν εχτές τα παιδιά της περιοχής, προκειμένου να βοηθήσουν στην καθαριότητα τους.

Με κίνητρο την αγάπη για το περιβάλλον, οι μικροί εθελοντές οικολόγοι, καθάρισαν τις ακτές του Κέρους, το μικρό και το μεγάλο Φαναράκι στο Μούδρο.

Εχθές, λοιπόν, το πρωί στις 9, στην πλατεία Κοντοπουλίου, συγκεντρώθηκαν τα παιδιά, παρέα με τα ποδήλατά τους, με τα οποία κατευθύνθηκαν προς την παραλία του Κέρους, ενώ την ίδια ώρα, στο λιμάνι του Μούδρου, συγκεντρώθηκαν όσα παιδιά είχαν προορισμό, το μικρό και το μεγάλο Φαναράκι.

Ο Δήμος Λήμνου, διέθεσε σακούλες και γάντια για τη διαδικασία της συλλογής των απορριμάτων, ενώ εκπρόσωποι του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, στο διάλειμμα παρείχαν μια χρήσιμη και με ευχάριστο τρόπο, ενημέρωση σχετικά με το πολύ σημαντικό θέμα της ανακύκλωσης.

Έτσι, τα παιδιά συνδύασαν την περιβαλλοντική εκπαίδευση, με μια εθελοντική δράση και προσφορά, αλλά ταυτόχρονα χάρηκαν και μια βόλτα σε μερικές από τις εξαιρετικές παραλίες του νησιού.

Η πρωτοβουλία, ήταν μια συνδιοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Περιφέρειας Μούδρου με τον Κυνοφιλικό Σύλλογο Λήμνου και χορηγός ήταν το εστιατόριο "Η Κουζίνα μας".

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel