Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ απαντούν στο ΣΥΜΠΑΝ | «Δε δίστασε να καπηλευτεί την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου»
ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ απαντούν στο ΣΥΜΠΑΝ | «Δε δίστασε να καπηλευτεί την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου»
03.05.2019 | 13:47

ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ απαντούν στο ΣΥΜΠΑΝ | «Δε δίστασε να καπηλευτεί την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΜΠΑΝτος, με την οποία ο συνδιασμός προ ημερών σχολίασε την απόφαση της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ να μην υποστηρίξει κανέναν συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές και κυρίως συνδυασμό φιλικά διακείμενο στον ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησαν από κοινού οι πρόεδροι της ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Αναφορικά με τις δηλώσεις της κας Φωτοπούλου και του συνδυασμού της.

Η Ν.Ο.Δ.Ε & η ΔΗΜ.ΤΟ της ΝΔ Λήμνου εξέδωσαν δελτίο τύπου στα μέσα ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας της Λήμνου, απαντώντας σε πληθώρα ερωτημάτων που δέχθηκαν από μέλη και υποστηρικτές της ΝΔ. Μετά και την επιστολή του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, όπου μεταξύ άλλων ξεκαθάρισαν τη μη επίσημη αλλά και άτυπη στήριξη της παράταξης σε κανέναν υποψήφιο δημοτικό συνδυασμό. Δεν έθιξαν κανέναν υποψήφιο ονομαστικά. Είναι κατανοητό ότι κάθε συμμετοχή Σύριζα δεν θα στηριχθεί. -

Η κυρία Φωτοπούλου εκτός του ότι προέβη σε μια σειρά από απαράδεκτους χαρακτηρισμούς απευθυνόμενη προς τους τοπικούς εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας δε δίστασε να καπηλευτεί την επίσκεψη του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου όπου υπηρετεί ως διευθύντρια της σχολικής μονάδας. Είναι προφανές ότι έχει μπερδέψει τις δύο ιδιότητές της.

Η επιλογή του συγκεκριμένου σχολείου αφορούσε καθαρά και μόνο το γεγονός ότι έχει πολλές διακρίσεις και βραβεία (Όχι ότι είναι το μοναδικό, καθότι λαμπρό παράδειγμα αποτελεί και το σχολείο του Μούδρου, το ΕΠΑΛ Μύρινας κ.α ) Ο Πρόεδρος μας ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκληση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και γιατί ήθελε να επιβραβεύσει την προσπάθεια των παιδιών.

Καλό είναι να διακρίνουμε τους ρόλους και να μη μπερδεύουμε τη κοινωνία της Λήμνου με βαρύγδουπες δηλώσεις εντυπωσιασμού. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για αυτοπροβολή. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που η κυρία Φωτοπούλου έχει συγκεχυμένες απόψεις. Το ίδιο έπραξε και στην Ημερίδα για τα προβλήματα των ατόμων με αναπηρία στη Λήμνο, μη σεβόμενη την συναισθηματική φόρτιση της ομιλίας, επιδεικνύοντας όψιμο ενδιαφέρον πήρε το λόγο και άρχισε τη λασπολογία προς τους ανθυποψηφίους της.

Οι Πρόεδροι Ν.Ο.Δ.Ε και ΔΗΜ.ΤΟ Λήμνου των οποίων η κυρία Φωτοπούλου δεν γνωρίζει την προσωπική τους πορεία αλλά και αβίαστα τους χαρακτηρίζει μικρόψυχους, δηλώνουμε πρώτον ότι καθόλου δεν μας αγγίζουν οι συγκεκριμένες δηλώσεις, αήθεις χαρακτηρισμοί και η άδικη προς το πρόσωπό μας επίθεση.

Δεύτερον είναι απορίας άξιο που η ανεξάρτητη κυρία Φωτοπούλου, με την ανακοίνωσή της, την ημέρα της Ανάστασης θεώρησε πως η ίδια και ο συνδυασμός της, είναι η κύρια αποδέκτης του δελτίου τύπου των οργανώσεων μας. Στο ξεκίνημα της προσπάθειάς της για την κατάκτηση του Δημαρχιακού θώκου, μιας και η Ζωή απέδειξε ότι της είναι οικείο το περιβάλλον της Ν.Δ, την προσκαλούμε να λάβει μέρος στις επόμενες εσωκομματικές μας διαδικασίες. Όποτε πολύ κακώς εταράχθη;

Υπενθυμίζουμε στα στελέχη και μέλη μας ότι το πρώτιστο ενδιαφέρον των Νομαρχιακών, Τοπικών κομματικών μας Οργανώσεων, είναι η νίκη της παράταξης στις Ευρωεκλογές και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές Β' Βαθμού(Περιφερειακές).

Επιπρόσθέτα ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλα τα στελέχη, μέλη και φίλους των Οργανώσεων μας που μετέχουν σε όλους τους Δημοτικούς Συνδυασμούς.

Οι Πρόεδροι ΝΟΔΕ & ΔΗΜ.ΤΟ
Ευάγγελος Χριστοφιδέλλης
Ρούσσου Μαρία

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018