Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πρωτιά για το ΕΠΑΛ Μύρινας σε διαγωνισμό του υπ. Πολιτισμού | Συγχαρητήρια Δημάρχου (photos)
Πρωτιά για το ΕΠΑΛ Μύρινας σε διαγωνισμό του υπ. Πολιτισμού | Συγχαρητήρια Δημάρχου (photos)
12.04.2019 | 17:44

Πρωτιά για το ΕΠΑΛ Μύρινας σε διαγωνισμό του υπ. Πολιτισμού | Συγχαρητήρια Δημάρχου (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το 1ο πανελλήνιο βραβείο για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό «Blog your heritage - Unblock the Past, Share for the Future» του υπουργείου Πολιτισμού απέσπασε το ΕΠΑΛ Μύρινας.

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης εξέφρασε σε μήνυμά του τα θερμά του συγχαρητήρια προς τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, καθώς και τους γονείς των μαθητών για τη βράβευση. Όπως ανέφερε: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και καθηγητές του ΕΠΑΛ Μύρινας, αλλά και τους γονείς των παιδιών για την κατάκτηση του 1ου βραβείου στο διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για το καλύτερο ιστολόγιο παρουσίασης της πολιτιστικής κληρονομιάς και της διαχρονικής ευρωπαϊκής της διάστασης.

Εκπροσωπήσατε επάξια το σχολείο σας, συναγωνιστήκατε με σχολεία από όλη τη χώρα και υποβάλατε μία συμμετοχή που κατάφερε να ξεχωρίσει, αποσπώντας μάλιστα το πρώτο βραβείο για τον ιστότοπο που δημιούργησατε. Έχει επίσης ιδιαίτερη σημασία ότι πρόκειται για έναν ιστότοπο, που συγκεντρώνει την πολιτιστική παρακαταθήκη του νησιού μας. Εύχομαι ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον».

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Μύρινας και οι καθηγητές τους κ. Σοφία Τριανταφύλλου και κ. Μιχαήλ Περιστεράκης παρέλαβαν το βραβείο σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του υπουργείου Πολιτισμού σήμερα, Παρασκευή, 12 Απριλίου.

 

Φωτογραφίες: Σοφία Τριανταφύλλου

 

radio banner small

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018