Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>88 ΣΔΙ – Πανεπιστημιακή Μονάδα Λήμνου: Με επιτυχία η ημερίδα διατροφής (photos & video)
88 ΣΔΙ – Πανεπιστημιακή Μονάδα Λήμνου: Με επιτυχία η ημερίδα διατροφής (photos & video)
26.01.2019 | 21:12

88 ΣΔΙ – Πανεπιστημιακή Μονάδα Λήμνου: Με επιτυχία η ημερίδα διατροφής (photos & video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ημερίδα διατροφής με τίτλο: «Η Αξία της Μεσογειακής Διατροφής στο Ευ Ζην - Ο Ρόλος των Λημνιακών Προϊόντων» πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου (26/01) στο Κινηματοθέατρο «Μαρούλα» η 88 Στρατιωτική Διοίκηση «Λήμνος» σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Στην εκδήλωση παραχώρησαν ομιλίες ο Πέτρος Χαντζαρίδης, Αντισυνταγματάρχης (ΥΚ), DVM, RD, MSc Δ/ντης Διαιτολογικού Τμήματος 401 ΓΣΝΑ, ο Χαράλαμπος Καραντώνης, Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο Αντώνιος Κουτελιδάκης, Επίκουρος Καθηγητής Διατροφής του Ανθρώπου Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο Άγγελος Βλαχογιάννης, Στρατιώτης (ΠΒ), MSc Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, καθώς και ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου Δρ. Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.

 

Φωτογραφίες - βίντεο για τον Limnos FM 100: Ανθή Φακιριάδου

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018