Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>28η Οκτωβρίου: Η παρέλαση στη Μύρινα (photos & videos)

banner roots

28η Οκτωβρίου: Η παρέλαση στη Μύρινα (photos & videos)
28.10.2018 | 12:39

28η Οκτωβρίου: Η παρέλαση στη Μύρινα (photos & videos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε στη Μύρινα της Λήμνου η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 8 το πρωί στο Φρούριο Μύρινας, όπου έγινε η επίσημη έπαρση της σημαίας με τη συμμετοχή στρατιωτικού τιμητικού αγήματος.

Ακολούθησε επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων στον Ρωμέικο Γιαλό.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η παρέλαση σχολείων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων καθώς και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Λήμνου και του Στρατού.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου καθώς και ο υποψήφιος για την Περιφέρεια κ. Κώστας Μουτζούρης, ο Έπαρχος Λήμνου κ. Ευάγγελος Γιαρμαδούρος και εκπρόσωποι του Δήμου Λήμνου αφού ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μαρινάκης παρέστη στην παρέλαση του Μούδρου. Τέλος, το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, της θρησκευτικής ηγεσίας του τόπου αλλά και πρόεδροι σωματείων και συλλόγων.

 

Φωτογραφίες - βίντεο για τον Limnos FM 100: Ανθή Φακιριάδου, Παναγιώτης Σκαπέτης

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel