Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Αργοναύτες και ΑΕΛ δημιουργούν νέα ποδοσφαιρική ομάδα με το όνομα «Μύρινα»
Λήμνος: Αργοναύτες και ΑΕΛ δημιουργούν νέα ποδοσφαιρική ομάδα με το όνομα «Μύρινα»
04.09.2018 | 13:59

Λήμνος: Αργοναύτες και ΑΕΛ δημιουργούν νέα ποδοσφαιρική ομάδα με το όνομα «Μύρινα»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την πρόθεσή τους να δημιουργήσουν μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα με το όνομα «Μύρινα» γνωστοποίησαν με κοινή ανακοίνωσή τους τα ποδοσφαιρικά σωματεία της πρωτεύουσας Α.Σ. ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ και Α.Ε. ΛΗΜΝΟΣ.

Η ανακοίνωση των δύο ομάδων έχει ως εξής:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία των δύο ποδοσφαιρικών σωματείων της Μύρινας (Α.Σ. ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ και Α.Ε. ΛΗΜΝΟΣ) με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου ανταγωνιστικού σχήματος που θα πρωταγωνιστεί στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Λήμνου με το όνομα αυτής: Μύρινα.

Το νέο αυτό εγχείρημα δεν θα είχε νόημα αν παράλληλα δεν αξιοποιούνταν σωστά και οι ακαδημίες των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ που πρωταγωνιστούν σε όλες τις ηλικίες όλα τα χρόνια ύπαρξης παιδικών πρωταθλημάτων στο νησί καθώς και της ΑΕΛ.

Η αξιοποίηση των 14-15-16χρονων παιδιών των ακαδημιών στο ανδρικό πρωτάθλημα της Λήμνου θα γίνει μέσω της άλλης ομάδας της πόλης μας, της ΑΕΛ, η οποία θα χρησιμοποιήσει το άριστο δυναμικό των ακαδημιών που μαζί με έμπειρους ποδοσφαιριστές και αξιόλογους προπονητές θα αποτελέσουν ένα ακόμα αξιόμαχο σύνολο πολύ ανταγωνιστικό στο πρωτάθλημα της Λήμνου.

Η ομάδα των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ διατηρεί τις ακαδημίες σε συνεργασία με το LEMNOS FC με την ίδια επιτυχημένη συνταγή που εφαρμόζει όλα αυτά τα χρόνια.

Ενωμένος πλέον ο φίλαθλος κόσμος της Μύρινας θα έχει επάξια εκπροσώπηση στο πρωτάθλημα του νησιού.

Πιστεύουμε ότι οι φίλαθλοι της Μύρινας αλλά και ολόκληρης της Λήμνου θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια και θα στηρίξουν τις ομάδες της πόλης μας.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΦΩΝΗ.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018