Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τρύγος 2018: Τροποποίηση και Πρόγραμμα Ερυθρών
Τρύγος 2018: Τροποποίηση και Πρόγραμμα Ερυθρών
27.08.2018 | 13:00

Τρύγος 2018: Τροποποίηση και Πρόγραμμα Ερυθρών

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Λήμνου - Η Ένωση, ενημερώνει τους παραγωγούς-μέλη του για αλλαγή στο πρόγραμμα τρυγητού των ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Τελική ημερομηνία παραλαβής ορίζεται πια το ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (αντί της Κυριακής 02/09/2018 που ίσχυε αρχικά)

Όσον αφορά τον φετινό τρυγητό των ερυθρών σταφυλιών θα ισχύσουν τα παρακάτω:
• Ως ημερομηνία παραλαβής των ΕΡΥΘΡΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ορίστηκε η ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Η ημέρα παραλαβής αυτών θα είναι μία (1). Η παραλαβή των σταφυλιών θα γίνεται αποκλειστικά με τελάρα και θα πρέπει τα σταφύλια να προσκομίζονται φρέσκα στο Οινοποιείο.
• Τα σταφύλια ποικιλίας ΛΗΜΝΙΟ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ) θα παραληφθούν τη ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Η ημέρα παραλαβής αυτών θα είναι μία (1). Η παραλαβή των σταφυλιών θα γίνεται αποκλειστικά με τελάρα και θα πρέπει τα σταφύλια να προσκομίζονται φρέσκα στο Οινοποιείο. Τονίζεται πως αυτή τη μέρα θα παραλαμβάνονται ΜΟΝΟ σταφύλια της ποικιλίας ΛΗΜΝΙΟ και καμίας άλλης ποικιλίας ερυθρά σταφύλια.

Τονίζεται ότι φέτος η παραλαβή των ερυθρών σταφυλιών στο Οινοποιείο θα γίνεται από τις 07.00 το πρωί, με στόχο να ολοκληρωθεί η παραλαβή τους μέχρι το μεσημέρι.
Δεν θα παραληφθούν επιτραπέζια ερυθρά σταφύλια επειδή απαγορεύεται η οινοποίησή τους.
Όσοι παραγωγοί εκδίδουν οι ίδιοι τιμολόγιο πώλησης ή ανήκουν στο ειδικό καθεστώς, παρακαλούνται όπως το κάνουν γνωστό στο ζυγιστήριο κατά την προσέλευσή τους.

Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα παραληφθούν σταφύλια μόνο από τα μέλη του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Λήμνου – Η Ένωση. Όσοι παραγωγοί δεν είναι μέλη του Α.Σ. Λήμνου αλλά ενδιαφέρονται για την παράδοση σταφυλιών παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Α.Σ Λήμνου, προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαδικασίες εγγραφής τους.

Στο οινοποιείο θα υπάρχει επιτροπή εκτίμησης της ποιότητας, που θα απαρτίζεται από τους:
1) κο Νίκο Βακιρτζή, Χημικό Μηχανικό
2) κο Μάρκο Λουλάκη, Τεχνολόγο Γεωπόνο

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τρυγητού, θα υπάρχουν υπάλληλοι επιφορτισμένοι με τη ζύγιση, την έκδοση τιμολογίων στο ζυγιστήριο και τη μπωμομέτρηση καθώς και συνεργείο εργατών που θα εκφορτώνουν τα οχήματα.

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018