Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στο Καρπενήσι ο Ήφαιστος Λήμνου (pics)

banner roots

Στο Καρπενήσι ο Ήφαιστος Λήμνου (pics)
27.08.2018 | 08:00

Στο Καρπενήσι ο Ήφαιστος Λήμνου (pics)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με μία απουσία αναχώρησε για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ο Ήφαιστος Λήμνου.

Οι νησιώτες, μετά τις πρώτες προπονήσεις τους στην πρωτεύουσα, ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής (26/08) το ταξίδι τους για την Ευρυτανία, εκεί όπου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου θα βάλουν τις «βάσεις» για τη συμμετοχή τους για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην BasketLeague

Με μία απουσία αναχώρησε η αποστολή, καθώς ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν έχει στη διάθεσή του τον Τζέρι Σμιθ ο οποίος αναμένεται να πατήσει επί ελληνικού εδάφους την Τρίτη (28/08). Τούρτα-έκπληξη περίμενε το Μανώλη Παπαμακάριο, για τα γενέθλιά του, πριν ο Ήφαιστος Λήμνου αναχωρήσει για το Καρπενήσι.

Η ανακοίνωση: «Σήμερα (26/08) το πρωί ο Ήφαιστος Λήμνου αναχώρησε από την Αθήνα με προορισμό το Καρπενήσι ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Η ομάδα μας θα παραμείνει εκεί έως τις 6 Σεπτεμβρίου, όταν και θα επιστρέψει στην Αθήναγια μία σειρά φιλικών παιχνιδιών.

Στο Καρπενήσι θα βρεθούν όλοι οι παίκτες του Ηφαίστου εκτός του Τζέρι Σμιθ, ο οποίος θα φτάσει στην Αθήνα την Τρίτη (28/08). Αφού περάσει, την επόμενη ημέρα (29/08), από τις απαραίτητες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις θα αναχωρήσει και αυτός για το Καρπενήσι ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα».

Πηγή: basketa.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel