Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σχολή διαιτησίας στη Λήμνο

banner roots

Σχολή διαιτησίας στη Λήμνο
10.08.2018 | 18:45

Σχολή διαιτησίας στη Λήμνο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Σχολή διαιτησίας πρόκειται να λειτουργήσει στα τέλη Αυγούστου στη Λήμνο αφού στο ακριτικό νησί έντονο είναι το πρόβλημα της έλλειψης διαιτητών.

Η λειτουργία της σχολής είναι μια καλή ευκαιρία για τους υποψήφιους αυριανούς ρέφερι.

Σύμφωνα με το scorelesvos.gr, ο αριθμός τους μέχρι τώρα φτάνει τους εννιά, αλλά ελπίζεται ότι μέχρι τα τέλη του μήνα η προσέλευση να αυξηθεί, αποτελώντας ένα καλό και ελπιδοφόρο σημάδι για τη λημνιακή διαιτησία.

Είναι αλήθεια ότι από τον χώρο έχουν αποσυρθεί αρκετοί διαιτητές οπότε για την επιτροπή ορισμού θα υπάρχει έντονος πονοκέφαλος το επόμενο διάστημα για τον ορισμό των παιχνιδιών του τοπικού την χρονιά που έρχεται και η σχολή έρχεται στην πιο κατάλληλη στιγμή να λειτουργήσει και να αναδείξει τους αυριανούς ρέφερι.

Υπεύθυνος για τη λειτουργία της σχολής θα είναι ο εκπαιδευτής της SL Γιώργος Κουκούλας, ο οποίος αρκετές φορές είχε βρεθεί στο νησί για τις ανάγκες των μαθημάτων στους διαιτητές και θα το κάνει και τώρα ελπίζοντας να αναδειχθούν νέοι διαιτητές, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στους κόλπους της διαιτησίας και θα βελτιώσουν την εικόνα που υπάρχει έως τώρα.

 

Πηγή: scorelesvos.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel